Preoții din Vicariatul Orhei au donat sânge pentru semenii lor

814

„Hristos și-a dat sângele pentru noi toți și ne-a îndemnat să facem ca El. Dragostea înseamnă să fii solidar cu cel bolnav, cu cel necăjit, cu cel întristat…”

Cu binecuvântarea Preasfințitului Siluan, Episcop de Orhei, Vicar al Mitropoliei Moldovei, un grup de preoți, în frunte cu Protopopul de Orhei, Protoiereul Iulian Rață, au donat în cadrul  IMSP Spitalul Raional Orhei sânge pentru semenii lor.

Acțiunea s-a desfășurat luni, 7 decembrie 2020, din dorinţa de a face bine şi de a uşura suferinţa celor care au nevoie de sânge.

Administrația IMSP Spitalul Raional Orhei aduce sincere mulțumiri donatorilor voluntari și exprimă recunoștință pentru implicare.

Doritorii pentru a dona sânge sunt așteptați în fiecare zi de luni și joi la Spitalul Raional Orhei, secția de Transfuzie a sângelui.

Telefoane de contact: 0235-2-18-48 și 0235-2-07-88.

Sursa: manastireacurchi.md


Articole postate de același autor
753

În Duminica a XIX-a după Cincizecime, Episcopul Ioan a vorbit despre importanța iubirii față de aproapele

În Duminica a XIX-a după Cincizecime, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Soroca. În cuvântul său, Episcopul Ioan le-a vorbit celor prezenți despre înțelesurile Evangheliei acestei Duminici. Preasfinția Sa a vorbit despre importanța iubirii față de aproapele nostru în viețile […]


Foto