Preoții din Vicariatul Orhei au donat sânge pentru semenii lor

399

„Hristos și-a dat sângele pentru noi toți și ne-a îndemnat să facem ca El. Dragostea înseamnă să fii solidar cu cel bolnav, cu cel necăjit, cu cel întristat…”

Cu binecuvântarea Preasfințitului Siluan, Episcop de Orhei, Vicar al Mitropoliei Moldovei, un grup de preoți, în frunte cu Protopopul de Orhei, Protoiereul Iulian Rață, au donat în cadrul  IMSP Spitalul Raional Orhei sânge pentru semenii lor.

Acțiunea s-a desfășurat luni, 7 decembrie 2020, din dorinţa de a face bine şi de a uşura suferinţa celor care au nevoie de sânge.

Administrația IMSP Spitalul Raional Orhei aduce sincere mulțumiri donatorilor voluntari și exprimă recunoștință pentru implicare.

Doritorii pentru a dona sânge sunt așteptați în fiecare zi de luni și joi la Spitalul Raional Orhei, secția de Transfuzie a sângelui.

Telefoane de contact: 0235-2-18-48 și 0235-2-07-88.

Sursa: manastireacurchi.md


Articole postate de același autor
591

Marți, 28 iulie, de sărbătoarea Sfântului Binecredincios Kneaz Vladimir se vor trage clopotele în toate bisericile și mănăstirile din cuprinsul BOM

Preasfințiți ierarhi, preacucernici părinți protopopi, preacuvioși părinți, preacuvioase maici, iubiți credincioși, marți, 28 iulie, de sărbătoarea Sfântului Binecredincios Kneaz Vladimir se vor trage clopotele în toate bisericile și mănăstirile din cuprinsul Bisericii Ortodoxe din Moldova. Pentru a învinge încercările la care suntem supuși în ultima perioadă, către sărbătoarea Sfântului Binecredincios Kneaz Vladimir, Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolitul […]