Preoții din Vicariatul Orhei au donat sânge pentru semenii lor

1080

„Hristos și-a dat sângele pentru noi toți și ne-a îndemnat să facem ca El. Dragostea înseamnă să fii solidar cu cel bolnav, cu cel necăjit, cu cel întristat…”

Cu binecuvântarea Preasfințitului Siluan, Episcop de Orhei, Vicar al Mitropoliei Moldovei, un grup de preoți, în frunte cu Protopopul de Orhei, Protoiereul Iulian Rață, au donat în cadrul  IMSP Spitalul Raional Orhei sânge pentru semenii lor.

Acțiunea s-a desfășurat luni, 7 decembrie 2020, din dorinţa de a face bine şi de a uşura suferinţa celor care au nevoie de sânge.

Administrația IMSP Spitalul Raional Orhei aduce sincere mulțumiri donatorilor voluntari și exprimă recunoștință pentru implicare.

Doritorii pentru a dona sânge sunt așteptați în fiecare zi de luni și joi la Spitalul Raional Orhei, secția de Transfuzie a sângelui.

Telefoane de contact: 0235-2-18-48 și 0235-2-07-88.

Sursa: manastireacurchi.md


Articole postate de același autor
577

Decoraţii şi recunoştinţă pentru un grup de preoți și mireni din cadrul Bisericii Ortodoxe din Moldova

Marți, 12 aprilie 2022, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit în audiență la Reședința Mitropolitană un grup de preoți și binefăcători din Protopopiatul de Ialoveni și Protopopiatul de Dubăsari și Criuleni. La raportul Protopopului de Ialoveni Prot. Mitr. Anatolie Stefanov, Întâistătătorul a acordat preoților prezenți înalte distincții mitropolitane și bisericești după cum urmează: Prot. Oleg Ursu, […]