”Normalul” anormal la tineri – tema discutată cu membrii ASCOR Cluj Napoca

1282

În seara zilei de 15 noiembrie, la capela studențească din cadrul Universității ”Babaeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, a conferențiat părintele Ocavian Moșin, președintele Asociației Studenților Creștini Ortodocși din Republica Moldova.

Evanimentul a început cu slujba Vecerniei, săvârșită de către părintele Ciprian Negreanu, actualul preot misionar al studenţilor şi îndrumătorul duhovnicesc al Asociaţiei din Cluj-Napoca.

Pr. Octavian Moșin a venit cu tema: ”Normalul” anormal la tineri, după care au urmat răspunsuri la diverse întrebări și frământări ale tinerilor.

Tot în cadrul discuțiilor s-a convenit implicarea tinerilor clujeni în colectarea de carte religioasă pentru câteva biblioteci publice din Republica Moldova.

 


Articole postate de același autor
3328

Să luăm pildă de la păsări!

Slavă Domnului, există încă păsări… Dar foarte multe specii au dispărut… Totul doar se zădărniceşte, şi se nimiceşte viaţa… Şi aceasta nu-i ceva ascuns. În urmă cu vreo zece ani, când ningea, aşa mare zăpadă era – când era clar de lună se adunau mulţi iepuri, cete întregi. Zăpada era mare, ei o călcau în […]


Foto