”Normalul” anormal la tineri – tema discutată cu membrii ASCOR Cluj Napoca

1587

În seara zilei de 15 noiembrie, la capela studențească din cadrul Universității ”Babaeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, a conferențiat părintele Ocavian Moșin, președintele Asociației Studenților Creștini Ortodocși din Republica Moldova.

Evanimentul a început cu slujba Vecerniei, săvârșită de către părintele Ciprian Negreanu, actualul preot misionar al studenţilor şi îndrumătorul duhovnicesc al Asociaţiei din Cluj-Napoca.

Pr. Octavian Moșin a venit cu tema: ”Normalul” anormal la tineri, după care au urmat răspunsuri la diverse întrebări și frământări ale tinerilor.

Tot în cadrul discuțiilor s-a convenit implicarea tinerilor clujeni în colectarea de carte religioasă pentru câteva biblioteci publice din Republica Moldova.

 


Articole postate de același autor
4155

Dumnezeu, dacă promite, se ţine de cuvânt!

Bătrânii povestesc că odată oamenii din partea locului abia au scăpat cu greu dintr-o vară cumplit de secetoasă. Cum era de aşteptat, foametea i-a prins a-i chinui cu mult înainte de căderea iernii. În ajun de Crăciun, rar cine mai avea cu ce-şi întreţine familia. Ştiind că cei înfometaţi sunt gata să dea orice pentru […]