Noaptea de Înviere la Catedrala mitropolitană

149

Serviciul divin la Catedrala mitropolitană de Învierea Domnului a fost săvârșit de către Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova, căruia i-a coliturghisit Secretarul mitropolitan Prot. mitr. Vadim Cheibaș și soborul de slujitori ai Catedralei.

În cadrul slujbei, Arhipăstorul s-a rugat lui Dumnezeu să le dăruiască sănătate celor bolnavi, răbdare și pricepere tuturor medicilor și întregului personal medical, în lupta cu noul coronavirus.

Celor aflați în case din cauza pandemiei, Mitropolitul Vladimir le-a transmis sărbători luminate cu sănătate și pace, bucurie și mult ajutor de la Dumnezeu.

Slujba Pascală a fost transmisă în direct de Compania Teleradio Moldova și on-line pe TRM.MD, iar comentariile liturgice fiind oferite de către jurnalistul Iulian Proca.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, https://mitropolia.md/


Articole postate de același autor
1438

Hristos nu dărâmă fericirea nimănui!

Astfel îndrăznea să susţină Leon Bloy: „Există o singură tristeţe: aceea de a nu fi sfânt!” Aceasta este singura tristeţe valabilă, dacă o putem numi astfel. Dar cu restul cum rămâne? Ţi-ai dorit şi îţi doreşti să fii fericit. Iţi doreşti ca viaţa ta să aibă un rost, să fie plină de acele activităţi care […]