Mănăstirea Ciuflea a oferit daruri pacienților Spitalului Clinic Municipal de Copii nr.1 din Chișinău

409

Paștele este sărbătoarea Luminii, în special pentru cei care au nevoie de căldură și speranță. Marți, 21 aprilie, beneficiarii de asistență medicală din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Copii nr.1 din municipiul Chișinău s-au bucurat de darurile venite din partea Mănăstirii „Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron” – Ciuflea cu ocazia sfintelor sărbători de Paști.

Au fost oferite pungi cu cozonaci, iconițe, calendare și hăinuțe pentru copii. Duhovnicul Mănăstirii, PC Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca) cu grijă mare pentru pacienții mici a adus lumina în sufletele copiilor spitalizați.

Administrația instituției a mulțumit preoților pentru actul de binefacere, și darurile oferite în această perioadă de criză prin care trece întreaga umanintate.

Sursa: http://ciuflea.md/


Articole postate de același autor
1470

Sfânta Liturghie și Prohodul robului lui Dumnezeu Vadim Mișin, la mănăstirea „Învierea Domnului” din Capitală

Joi, 20 octombrie, Cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan a oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie și Prohodul robului lui Dumnezeu Vadim Mișin, la mănăstirea „Învierea Domnului” din mun. Chișinău. General-maior de poliție și om politic din Republica Moldova, deputat în Parlamentul Republicii Moldova din 1998 […]


Foto