Mănăstirea Ciuflea a oferit daruri pacienților Spitalului Clinic Municipal de Copii nr.1 din Chișinău

77

Paștele este sărbătoarea Luminii, în special pentru cei care au nevoie de căldură și speranță. Marți, 21 aprilie, beneficiarii de asistență medicală din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Copii nr.1 din municipiul Chișinău s-au bucurat de darurile venite din partea Mănăstirii „Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron” – Ciuflea cu ocazia sfintelor sărbători de Paști.

Au fost oferite pungi cu cozonaci, iconițe, calendare și hăinuțe pentru copii. Duhovnicul Mănăstirii, PC Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca) cu grijă mare pentru pacienții mici a adus lumina în sufletele copiilor spitalizați.

Administrația instituției a mulțumit preoților pentru actul de binefacere, și darurile oferite în această perioadă de criză prin care trece întreaga umanintate.

Sursa: http://ciuflea.md/


Articole postate de același autor
12145

Cu fiecare „Doamne, miluiește-mă pe mine păcătosul!”, batem la poarta milei dumnezeiești

Un bîtrân ascet învăţa: „Cu fiecare «Doamne, Iisuse Hristoase, miluieşte-mă pe mine păcătosul!», pe care-l spunem, batem la poarta milei dumnezeieşti, în ceruri. Dinăuntru se aude un sunet ca un tunet, ba chiar mai puternic decât tunetul, mai puternic decât toate trâmbiţele: «Doamne, Iisuse Hristoase, miluieşte-mă pe mine păcătosul!». Şi răspunde Domnul Cel atotprezent: «Fiule, […]