Mănăstirea Ciuflea a oferit daruri pacienților Spitalului Clinic Municipal de Copii nr.1 din Chișinău

210

Paștele este sărbătoarea Luminii, în special pentru cei care au nevoie de căldură și speranță. Marți, 21 aprilie, beneficiarii de asistență medicală din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Copii nr.1 din municipiul Chișinău s-au bucurat de darurile venite din partea Mănăstirii „Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron” – Ciuflea cu ocazia sfintelor sărbători de Paști.

Au fost oferite pungi cu cozonaci, iconițe, calendare și hăinuțe pentru copii. Duhovnicul Mănăstirii, PC Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca) cu grijă mare pentru pacienții mici a adus lumina în sufletele copiilor spitalizați.

Administrația instituției a mulțumit preoților pentru actul de binefacere, și darurile oferite în această perioadă de criză prin care trece întreaga umanintate.

Sursa: http://ciuflea.md/


Articole postate de același autor
2541

„Să ne întâlnim la uşa raiului!”

Părintele Paisie era înainte de toate un părinte al iertării şi al binecuvântării, când era prea obosit (uneori în posturi nici nu se mai putea scula de pe pat), tot timpul binecuvânta. Cum auzea uşa deschizându-se, începea să binecuvânteze: „Domnul Dumnezeu…”. Cum auzea un zgomot, iar binecuvânta, totdeauna era cu binecuvântarea pe buzele sale. La […]