ÎPS Părinte Mitropolit VLADIMIR aniversează astăzi, 19 decembrie, ziua numelui de botez

438

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit VLADIMIR aniversează duminică, 19 decembrie 2021, ziua numelui de botez.

Înaltpreasfinţia Voastră,

Astăzi, când suflarea Ortodoxă îl prăznuieşte pe Sfântul Ierarh Nicolae Făcătorul de Minuni – al cărui nume l-aţi primit la Taina Botezului, permiteţi-ne să Vă adresăm felicitările noastre cordiale şi cele mai sincere urări de a păstori şi mai departe – ani mulţi şi fericiţi – turma încredinţată spre călăuzire la limanul cel mântuitor al vieţii veşnice.

Când spunem numele de Părinte simțim cu adevărat apropierea și grija deosebită pe care Înaltpreasfinția Voastră o purtați ca păstor pentru noi toți. Este o sarcină grea, pe care de aproape trei decenii  o onorați cu multă demnitate și cu multă dragoste.

În zi de sărbătoare ne rugăm cu osârdie Sfântului Nicolae să Vă fie mijlocitor în faţa tronului Împăratului Ceresc şi să Vă ferească de toată răutatea, întărindu-Vă să staţi cu dârzenie în faţa oricărei ispite văzute sau nevăzute.

EIS POLLA, ETI DESPOTA!

ÎNTRU MULŢI ANI STĂPÂNE!

Cu smerenie fiască şi dragoste întru Hristos, 

Colaboratorii Direcţiei Mitropolitane

 

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
271

ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la Reşedinţa mitropolitană, colindători din câteva parohii ale Eparhiei Chișinăului

Miercuri, 05 ianuarie 2021, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la Reşedinţa Mitropolitană din Chișinău, colindători din câteva parohii ale Eparhiei Chișinăului. Corul preoțesc și corul unit al Protopopiatului de Criuleni și Dubăsari, au venit cu un buchet de colinde străbune și cu un profund mesaj legat de sărbătoarea Nașterii Pruncului dumnezeiesc. Corul de tineri „Buna […]


Foto