Întîlnire de suflet cu copiii la Mănăstirea Curchi

285

Sfânta Mănăstire Curchi a găzduit marți, 15 august, circa 350 de copii care au venit la așezământul monahal.

Biserica mereu a sprijinit generația în creștere, pe cei mai mici fii ai săi, prin iubire părintească și prin îndemnuri la viață în Hristos.

Astfel, în cadrul întâlnirii cu copiii, PS Siluan i-a îndemnat să-și construiască un viitor frumos, care nu e posibil fără Hristos, iar prin viețuirea lor să fie nu doar buni cetățeni ai patriei noastre pământești, ci să tindă să devină cetățeni ai Împărăției Cerurilor.

Pentru a-i încuraja, copiilor li s-au oferit ghiozdane, rechizite și haine pentru începutul anului școlar, cu încredințarea că împreună cu Hristos, toate greutățile pot fi depășite.

Au sprijinit această inițiativă Prot. mitr. Vitalie Țărnă și Ieromonahul Serafim Valeriani Ropa, inițiatori al mai multor activități caritabile desfășurate în Vicariatul Orhei.

Dumnezeu să-I binecuvinteze pe toţi copiii şi tinerii ţării noastre, pe profesorii şi părinţii lor, precum şi pe toţi cei ce sprijină educaţia ca fiind o lucrare nobilă şi de mare valoare.

Sursa: manastireacurchi.md


Articole postate de același autor
243

Îți mulțumesc, Doamne!

Îţi mulţumesc, Doamne! Îţi mulţumesc azi, că sunt, pentru ziua de mâine. Îţi mulţumesc că am pe masă o pâine…. Îţi mulţumesc pentru stropii de ploaie, Pentru fructe, păsări, flori, Pentru soarele care răsare în zori, Pentru cerul cu licăr de stele, Pentru toate zilele vieţii mele, Pentru firul de apă izvorât din fântână, Pentru […]