Înaltpreasfinţitul Mitropolit Vladimir: „Să ne unim forţele pentru a reface Centrul Social pentru copii, adolescenți și adulți ”Față către față” din Dumbrava

710

Iubiţi întru Hristos fraţi şi surori!

Cu tristețe am aflat despre incendiul care s-a întâmplat la Biserica „Sfântul Ierarh Petru Movilă” din localitatea Dumbrava, municipiul Chișinău, al cărei paroh este părintele Octavian Moșin.

Incendiul devastator de ieri, 11 iunie, a distrus în proporție de 50% clădirea Centrului Social pentru copii, adolescenți și adulți ”Față către față”, instituție cu menire socială ce activa pe lângă Biserica din Dumbrava.

Ne adresăm oamenilor de bună credință, pentru ca, unindu-ne forţele, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, să contribuim la refacerea acestui Centrului Social și de Caritate.

Situaţia în care se află Parohia Dumbrava este cu atât mai grea, cu cât incendiul a avut loc după efectuarea unor ample lucrări de finisare, care au implicat forţe, precum şi contribuţii materiale şi financiare mari.

În acest moment de grea încercare pentru părintele Octavian și credincioșii dumbrăveni, Vă îndemnăm să punem cu toţii umărul, fiecare după puterile sale, pentru ca această instituție bisericească de menire socială să-și înceapă cât mai curând activitatea.

Dumnezeu să Vă răsplătească fapta cea bună şi să Vă dăruiască cu toate binefacerile sale nepieritoare!

Cu arhierești binecuvântări

† VLADIMIR,

MITROPOLITUL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE

***

Pentru a lua legătura cu Părintele Octavian Moșin

apelați la Numărul de Telefon, Watsap și Viber:
+37360286586

***

Contul Bancar pentru ajutor Financiar:

Beneficiar:
Biserica „Sfântul Petru Movilă”
s. Dumbrava
Cod fiscal: 38584014
BC VICTORIABANK SA,
Filiala 17 Chişinău VICBMD2X457
MD91VI022241700000167MDL

 

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
585

O biserică veche de 1.300 de ani a fost descoperită aproape de Muntele Tabor

Autoritatea pentru Antichități din Israel a anunțat marți, 28 iulie 2020, descoperirea unei biserici vechi de aproximativ 1.300 de ani în Galileea, nu departe de Muntele Tabor. Aceasta a fost găsită după ce autoritățile locale din satul Kfar Kama au început să amenajeze un loc de joacă pentru copii. Biserica are amprenta de 12×36 metri […]