Înaltpreasfinţitul Mitropolit Vladimir: „Să ne unim forţele pentru a reface Centrul Social pentru copii, adolescenți și adulți ”Față către față” din Dumbrava

1224

Iubiţi întru Hristos fraţi şi surori!

Cu tristețe am aflat despre incendiul care s-a întâmplat la Biserica „Sfântul Ierarh Petru Movilă” din localitatea Dumbrava, municipiul Chișinău, al cărei paroh este părintele Octavian Moșin.

Incendiul devastator de ieri, 11 iunie, a distrus în proporție de 50% clădirea Centrului Social pentru copii, adolescenți și adulți ”Față către față”, instituție cu menire socială ce activa pe lângă Biserica din Dumbrava.

Ne adresăm oamenilor de bună credință, pentru ca, unindu-ne forţele, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, să contribuim la refacerea acestui Centrului Social și de Caritate.

Situaţia în care se află Parohia Dumbrava este cu atât mai grea, cu cât incendiul a avut loc după efectuarea unor ample lucrări de finisare, care au implicat forţe, precum şi contribuţii materiale şi financiare mari.

În acest moment de grea încercare pentru părintele Octavian și credincioșii dumbrăveni, Vă îndemnăm să punem cu toţii umărul, fiecare după puterile sale, pentru ca această instituție bisericească de menire socială să-și înceapă cât mai curând activitatea.

Dumnezeu să Vă răsplătească fapta cea bună şi să Vă dăruiască cu toate binefacerile sale nepieritoare!

Cu arhierești binecuvântări

† VLADIMIR,

MITROPOLITUL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE

***

Pentru a lua legătura cu Părintele Octavian Moșin

apelați la Numărul de Telefon, Watsap și Viber:
+37360286586

***

Contul Bancar pentru ajutor Financiar:

Beneficiar:
Biserica „Sfântul Petru Movilă”
s. Dumbrava
Cod fiscal: 38584014
BC VICTORIABANK SA,
Filiala 17 Chişinău VICBMD2X457
MD91VI022241700000167MDL

 

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
403

A avut loc prezentarea broșurii Sufletul Moldovei Creștine – Mănăstiri și schituri – broșură și ghid video pentru pelerini

Miercuri, 28 aprilie, la Reședința mitropolitană a avut loc prezentarea broșurii Sufletul Moldovei Creștine – Mănăstiri și schituri – broșură și ghid video pentru pelerini. Evenimentul a avut loc în prezența ÎPS Mitropolit Vladimir și cu participarea ostenitorilor acestei lucrări: PC Arhim. Nicolae (Roșca), Duhovnicul Mănăstirii Ciuflea din Capitală și a Dl Serghei Morozan. Lucrarea […]


Foto