În duminica a V-a a Postului Mare, PS PETRU, a oficiat slujba sfintei liturghii la catedrala episcopală din Ungheni

2078

25 martie 2018. În a V-a duminică a Sfîntului și Marelui Post, numită și Duminica Mariei Egipteanca, PS PETRU, Episcop de Ungheni si Nisporeni a oficiat Sfînta şi Dumnezeieasca Liturghie în Catedrala Episcopală ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din municipiul Ungheni.

Alături de Ierarh au coliturghisit soburul de preoţi şi diaconi slujitori ai Catedralei, dar și numeroși creştinii veniţi la rugăciune.

La sfârșitul Dumnezeieștii Liturghii, Ierarhul a ținut să-i felicite pe toți cei, care l-au primit cu dragoste și căldură duhovnicească pe Hristos, prin Taina Euharistiei.

Sursa: www.episcopia-ungheni.md


Articole Asemănătoare
3345

Duminica a V-a din Postul Mare, a Sfintei Maria Egipteanca, la Catedrala Mitropolitană din Chișinău

În a V-a Duminică din Postul Mare, a Sfintei Maria Egipteanca, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova, Preasfințitul Părinte Siluan, Episcop de Orhei, Vicar al Mitropoliei Moldovei, a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, la Catedrala Mitropolitană “Nașterea Domnului” din mun. Chișinău. Alături de Episcopul […]

    Articole postate de același autor
    16567

    După o zi obositoare, îți mai faci rugăciunea de seară?

    „Seara, când sunt istovit de truda zilei, nu am poftă de rugăciune. De altfel, pentru ce să mă rog?…” Dar cum este cu putinţă să nu ai nicio dispoziţie să comunici cu Domnul, chiar şi când eşti istovit trupeşte? Nu cumva crezi că doar petrecerile îl revigorează pe om? Nu, acestea îl istovesc mai mult, […]


    Foto