În duminica a V-a a Postului Mare, PS PETRU, a oficiat slujba sfintei liturghii la catedrala episcopală din Ungheni

885

25 martie 2018. În a V-a duminică a Sfîntului și Marelui Post, numită și Duminica Mariei Egipteanca, PS PETRU, Episcop de Ungheni si Nisporeni a oficiat Sfînta şi Dumnezeieasca Liturghie în Catedrala Episcopală ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din municipiul Ungheni.

Alături de Ierarh au coliturghisit soburul de preoţi şi diaconi slujitori ai Catedralei, dar și numeroși creştinii veniţi la rugăciune.

La sfârșitul Dumnezeieștii Liturghii, Ierarhul a ținut să-i felicite pe toți cei, care l-au primit cu dragoste și căldură duhovnicească pe Hristos, prin Taina Euharistiei.

Sursa: www.episcopia-ungheni.md


Articole Asemănătoare
1258

Duminica a V-a din Postul Mare, a Sfintei Maria Egipteanca, la Catedrala Mitropolitană din Chișinău

În a V-a Duminică din Postul Mare, a Sfintei Maria Egipteanca, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova, Preasfințitul Părinte Siluan, Episcop de Orhei, Vicar al Mitropoliei Moldovei, a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, la Catedrala Mitropolitană “Nașterea Domnului” din mun. Chișinău. Alături de Episcopul […]

    Articole postate de același autor
    1509

    Dacă ai fi avut smerenie, n-ai fi luat seama la lovituri

    Acest pseudosentiment, că suntem mai presus decât semenul nostru, are şi alte deviaţii, dar prima şi cea mai rea este că dorim şi cerem ceea ce credem despre noi înşine să creadă şi celălalt! Adică, faptul că ne socotim mari şi însemnaţi vrem să-l recunoască şi celălalt. Aşa cum noi ne închinăm „în fiecare ceas şi […]