În duminica a V-a a Postului Mare, PS PETRU, a oficiat slujba sfintei liturghii la catedrala episcopală din Ungheni

1078

25 martie 2018. În a V-a duminică a Sfîntului și Marelui Post, numită și Duminica Mariei Egipteanca, PS PETRU, Episcop de Ungheni si Nisporeni a oficiat Sfînta şi Dumnezeieasca Liturghie în Catedrala Episcopală ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din municipiul Ungheni.

Alături de Ierarh au coliturghisit soburul de preoţi şi diaconi slujitori ai Catedralei, dar și numeroși creştinii veniţi la rugăciune.

La sfârșitul Dumnezeieștii Liturghii, Ierarhul a ținut să-i felicite pe toți cei, care l-au primit cu dragoste și căldură duhovnicească pe Hristos, prin Taina Euharistiei.

Sursa: www.episcopia-ungheni.md


Articole Asemănătoare
1756

Duminica a V-a din Postul Mare, a Sfintei Maria Egipteanca, la Catedrala Mitropolitană din Chișinău

În a V-a Duminică din Postul Mare, a Sfintei Maria Egipteanca, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova, Preasfințitul Părinte Siluan, Episcop de Orhei, Vicar al Mitropoliei Moldovei, a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, la Catedrala Mitropolitană “Nașterea Domnului” din mun. Chișinău. Alături de Episcopul […]

    Articole postate de același autor
    971

    Căutați pacea cu toți și sfințenia, fără de care nimeni nu va vedea pe Domnul…

    Zbuciumul vieții cotidiene de multe ori ne împiedică să descoperim acea Împărăţie, despre care Hristos ne mărturiseşte că „este înăuntrul vostru”. Oamenii îşi transformă vieţile într-un chin, fiind mereu nefericiţi şi nemulțumiți, pentru că sunt atrași prea mult de bunurile materiale, și nu mai au timp pentru a-și asculta propriul suflet. Un pelerinaj, o vizită la mănăstire […]