Film serial dedicat Sfintei Maici Matrona – disponibil integral cu subtitrare în limba engleză

1482

Serialul documentar „The Wonderworker Woman (Făcătoarea de minuni)” dedicat Sfintei Matrona din Moscova poate fi vizionat integral cu subtitrare în engleză.

Șapte luni de muncă laborioasă au fost necesare ca toate cele 12 părți ale seriei să fie puse la dispoziția publicului și cu subtitrare în engleză, informează Orthochristian.

Filmul a fost realizat pe parcursul a nouă ani, perioadă în care au fost strânse informaţii cu privire la minunile realizate de Sfânta Matrona.

Unele întâmplări prezentate sunt inedite, nefiind cunoscute publicului până la momentul lansării.

Serialul poate fi vizionat pe Youtube.

Începând cu anul 2019, sfânta a fost înscrisă şi în calendarul Bisericii Ortodoxe Române. Hotărârea a fost adoptată de Sfântul Sinod reunit în şedinţă la începutul anului 2018 în Reşedinţa Patriarhală.

Sursa: basilica.ro


Articole postate de același autor
2391

Dragostea și ghețarii din sufletele soților

Gheţarii Antarcticii se topesc odată cu creşterea temperaturii. Acelaşi lucru este valabil şi cu gheţarii pe care îi poartă în suflet soţii. Se vor sfărâma prin căldura (şi nu prin îngheţul) relaţiilor dintre ei. Aici, primul cuvânt îl are soţia, pentru că pe aceasta Dumnezeu a dăruit-o cu dragoste şi candoare. Să uite cârtirea ei […]