Festival raional cu tematică pascală, desfășurat la Sărătenii Vechi, Telenești

948

În a doua zi de Sfintele Paști, 3 mai 2021, în incinta Bisericii cu hramul ”Minunea Sfântului Arhanghel Mihail” din comuna Sărătenii Vechi, raionul Telenești, a avut loc Festivalul raional, cu tematică pascală ”De la lume adunate”.

În cadrul evenimentului, ansamblul folcloric local - ”Lozioara”, a interpretat cântări pascale întru slăvirea lui Iisus Hristos cel Înviat.

Festivalul, prin care se promovează valorile creștine și sensurile sărbătorilor pascale, a fost organizat cu implicarea Consiliului Raional Telenești, secția Cultură, Tineret și Sport, precum și cu aportul și colaborarea prot. mitrofor Marian Boldescu, protopop de Telenești.


Articole postate de același autor
1114

Academicianul Nicolae Dabija – o coloană de lumină a identității noastre, un model de inspirație pentru generația tânără

Îndurerată familie Dabija, Am aflat cu multă durere în suflet de trecerea la cele veșnice a distinsului Academician și scriitor Nicolae Dabija, intelectual erudit, distins om de cultură și credință. Autor a peste 80 de volume de poezii, eseuri și publicistică (unele traduse şi publicate în SUA, Brazilia, Franța, Italia, Federaţia Rusă ș.a.). A fost […]


Foto