Familia Coadă a primit un lot de ajutoare din partea Eparhiei de Edineț și Briceni

1427

În ziua de duminică, 07.05.2017, Iuvenalie Coadă, fiul cel mai mare a acestei familii, a fost inviatat la Catedrala Episcopală din Orhei, unde a purtat o discuţie cu reprezentanţii eparhiei. 

Slujitorii episcopiei i-au adresat un cuvânt de mîngâiere, susținere și întărire, apoi i-au oferit și o donație care să le fie de ajutor pentru o perioadă de timp. Familia Coadă a primit diverse produse alimentare și o contribuție financiară pentru ca preoteasa Marcela să poată urma tratamentul necesar.

Totodată, pe această cale, slujitorii Eparhiei de Edineț și Briceni, îndeamnă şi alţi oamenii de bună credință să ajute, după posibilități, familia părintelui preotului Mihail Coadă, care s-a stins din viaţă, acum câţiva ani. 

Familia Coadă aduce sincere mulţumiri Eparhiei de Edineț și Briceni pentru sprijinul şi ajutorul acordat. 

Fericiţi cei milostivi, că aceia se vor milui (Matei 5, 7). 

Dacă doriți să vă implicați în susținerea acestei familii, puteți telefona la nr. de telefon: 068225829 – preoteasa Marcela.

 

 


Articole postate de același autor
5148

Cred, Doamne, ajută necredinței mele!

Cum se poate tălmăci versetul: Cred, Doamne, ajută necredinței mele? Acest verset este una dintre cele mai frumoase alocuțiuni pe care le cunoaștem din Sfânta Evanghelie. Este vorba despre stăpânul unui serv, care vine la Iisus cu rugămintea de a-i vindeca sluga. Nu era iudeu. Mântuitorul îl întreabă: Crezi tu că pot să fac eu […]


Foto