Familia Coadă a primit un lot de ajutoare din partea Eparhiei de Edineț și Briceni

1630

În ziua de duminică, 07.05.2017, Iuvenalie Coadă, fiul cel mai mare a acestei familii, a fost inviatat la Catedrala Episcopală din Orhei, unde a purtat o discuţie cu reprezentanţii eparhiei. 

Slujitorii episcopiei i-au adresat un cuvânt de mîngâiere, susținere și întărire, apoi i-au oferit și o donație care să le fie de ajutor pentru o perioadă de timp. Familia Coadă a primit diverse produse alimentare și o contribuție financiară pentru ca preoteasa Marcela să poată urma tratamentul necesar.

Totodată, pe această cale, slujitorii Eparhiei de Edineț și Briceni, îndeamnă şi alţi oamenii de bună credință să ajute, după posibilități, familia părintelui preotului Mihail Coadă, care s-a stins din viaţă, acum câţiva ani. 

Familia Coadă aduce sincere mulţumiri Eparhiei de Edineț și Briceni pentru sprijinul şi ajutorul acordat. 

Fericiţi cei milostivi, că aceia se vor milui (Matei 5, 7). 

Dacă doriți să vă implicați în susținerea acestei familii, puteți telefona la nr. de telefon: 068225829 – preoteasa Marcela.

 

 


Articole postate de același autor
4936

Educație alimentară – Ce nu știam despre carne

Iată că am intrat și în Săptămână Albă. Astfel, dincolo de pregătirile duhovnicești, am renunțat la consumul de carne. De ce a fost rânduit ca să nu se mănânce carne în zilele de post, când, după Legea Nouă, nu mai putem vorbi despre animale spurcate iar carnea este și ea o mâncare lăsată de Dumnezeu? […]