Miercuri, 31 august, va avea loc a treia ediție a concursului Național Republican la premiul Sf. Mcc. Flor și Lavru

2951

Miercuri, 31 august, de ziua prăznuirii Sfinților Mucenici Flor și Lavru, la Şcoala Republicană Specializată de Hipism şi Pentatlon Modern va avea loc a treia ediție a concursului Național Republican la premiul Sf. Mcc. Flor și Lavru.

Acești Sfinți Mucenici sunt socotiți protectorii cailor, iar sărbătoarea are un ecou mondial. În unele țări, decenii la rând la școlile specializate de Hipism se organizează diferite concursuri cu caii și competiții cu aprecieri.

Pentru a înfrumuseța sărbătoarea, în cadrul concursului va fi organizată și expoziția Republicană de porumbei și păsări.

Doritorii de a participa la acest eveniment, sunt așteptați, miercuri, 31 august, ora 9.00 în incinta Şcolii Republicane Specializată de Hipism şi Pentatlon Modern, la adresa: str. Calea Orheiului 90. MD-2059 mun. Chişinău.

Articole postate de același autor
1140

Ziua Îngerului Păzitor al PS Petru Episcop de Ungheni și Nisporeni, la Mănăstirea ”Sf. Cuv. Parascheva” Hîncu

În ajunul și în ziua prăznuirii Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, omagiatul zilei de astăzi Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni a oficiat slujba Privegherii și Sfinta Liturghie în biserica „Sf. M. Mc. Pantelimon” din demisolul catedralei „Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel”, mănăstirea Hîncu. Sursa: http://episcopia-ungheni.md/


Foto