Episcopul Ioan al Sorocii a vizitat localitatea Dumbrăveni, raionul Soroca

546

În prima parte a zilei de vineri, 27 iulie, Preasfințitul Ioan, episcopul Sorocii, însoțit fiind de către Protoiereul Nicolae CRAVEȚ, Secretar al Vicariatului de Soroca a vizitat satul Dumbrăveni, raionul Soroca.

Parohul bisericii „Sfântul Ierarh Nicolae” din s. Vădeni, prot. Ștefan BULGARU l-a condus pe episcopul Sorocii la locul unde urmează să fie construită biserica cu hramul Sfântului Mare Mucenic Dumitru pentru credincioșii din Dumbrăveni.

Ierarhului i s-a raportat despre etapele de edificare a noului locaș de închinare, relatându-i-se și despre situația actuală a comunității bisericești.

La rândul său, vlădica Ioan a binecuvântat această inițiativă a părintelui paroh Ștefan BULGARU, oferind sfaturile corespunzătoare, totodată asigurându-l că va acorda ajutor material pentru lucrările de înălțare a bisericii.

sursa http://ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
1659

Secretul unei căsnicii fericite de peste 70 de ani

Ioan și Elisabeta Gonczi sunt cel mai longeviv cuplu din Bistrița. Ceea ce îi face speciali este faptul că sunt căsătoriți de 72 de ani. Se mândresc că au patru copii și nu mai puțin de 12 nepoți, care îi vizitează ori de când au ocazia. Pensionarii sunt ambii trecuți de vârsta venerabilă de 90 […]