Episcopul Ioan al Sorocii a oferit 20000 lei pentru Spitalul Raional Soroca

130

Marți, 21 aprilie 2020, Episcopul Ioan al Sorocii, însoțit fiind de către Secretarul Vicariatului, prot. Nicolae CRAVEȚ și prot. Alexandru ILESCU a întreprins o vizită la Spitalul Raional Soroca.

Preasfinția Sa a discutat cu medicii Mihai MÎȚU și Nina SPOIALO despre starea pacienților diagnosticați cu Covid -19, ce se tratează în Spitalul Raional, totodată, informându-se despre problemele și necesitățile cadrelor medicale în vederea combaterii acestei epidemii.

Din partea Vicariatului de Soroca, Preasfințitul Ioan a oferit instituției medicale suma de 20000 lei, exprimând profundă recunoștință tuturor medicilor pentru misiunea lor jertfelnică, asigurându-i de rugăciune pe toți lucrătorii medicali, dar și pe cei contaminați cu acest virus.

La rândul lor, Domnii Mihai MÎȚU și Nina SPOIALO au mulțumit ierarhului și clericilor soroceni pentru cele oferite.

Sursa: http://ioanmosnegutu.info/


Articole postate de același autor
6425

Din dragoste izvorăşte smerenia

Din dragoste izvorăşte smerenia. Că dacă iubeşti pe cineva, nu-l ocărăşti, că se scârbeşte; nu-l superi, că tânjeşte. Că dacă apuci să superi pe cineva, săracu’, nici nu poate mânca, nici nu se poate ruga, nici nu poate dormi. Aşadar, faci în toate chipurile să nu superi pe nimeni. Dar nu se poate să nu […]