Duminica a XXVII-a după Cincizecime cinstită la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni

417

Pe 26 decembrie, 2021,în Duminica a XXVII-a după Cincizecime,  Înaltpreasfințitul Petru, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală ,,Sf. Bn. Knz. Alexandru Nevski” din mun. Ungheni.

În dimineața zilei, Înaltpreasfinția Sa a fost întâmpinat călduros de slujitori și credincioșii prezenți.

În cadrul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfinția Sa, dimpreună cu soborul slujitorilor și credincioșii prezenți, au adus lui Dumnezeu rugăciuni de mulțumire și laudă pentru darurile și binecuvântările Sale îmbelșugate, care le revarsă cu milostivire peste omenire.

După citirea Sfintei Evanghelii, Ierarhul a ținut un cuvânt predicatorial, în care a explicat mesajul evanghelic, despre parabola cu cina împărătească.

La final, Înaltpreasfinția Sa a felicitat pe toți creștinii prezenți, cu Sfânta Duminică, dorindu-le o săptămână binecuvântată.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

Sursa: episcopia-ungheni.md


Articole postate de același autor
250

În Duminica Întoarcerii Fiului risipitor, ÎPS Mitropolit Vladimir a săvârșit Sfânta Liturghie la biserica cu hramul „Sfânta Treime cea de Viață Dătătoare” din Konkovo, Moscova

În Duminica Întoarcerii Fiului risipitor, 20 februarie 2022, Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove, a săvârșit Sfânta Liturghie la biserica cu hramul „Sfânta Treime cea de Viață Dătătoare” din Konkovo, Moscova (Храм Троицы Живоначальной в Конькове), Reprezentanța Bisericii Ortodoxe din Moldova. Programul liturgic a început sâmbătă seara, 19 februarie, când ÎPS Mitropolit […]


Foto