Domnul General de Brigadă Alexei ROIBU decorat cu ordinul „Sf. Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare”

1171

În dimineața zilei de vineri, 29 iulie, Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, a primit la reședința mitropolitană pe Dl General de Brigadă Alexei Roibu.

În cadrul întrevederii au fost purtate discuții cu privire la conlucrarea cât mai eficentă dintre Biserică și structurile statale, un lucru de binevenit mai ales în zilele noastre.

Mai apoi, Întâistătătorul apreciind atitudinea și aportul Domnului Alexei Roibu, adus Sfintei Biserici Ortodoxe din Moldova a decorat pe Domnia Sa cu înalta distincție mitropolitană ordinul „Sf. Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare”.

La rândul său, Dl Alexei Roibu a exprimat recunoștință Mitropolitului Vladimir pentru ordinul acordat și a dat asigurări că și în viitor va sluji cauza Bisericii Ortodoxe cu multă devoțiune și consacrare de sine.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media


Articole postate de același autor
1383

Cartea veche religioasă în spațiul autohton – tema serii duhovnicești cu dr. Igor Cereteu

Miercuri, 29 noiembrie, zeci de tineri și-au îndreptat pașii spre capela USM, participând la slujba Acatistului Sf. Duh. Apoi a avut loc seara duhovnicească cu tema ” Cartea veche religioasă în spațiul autohton”, avându-l drept invitat pe unul din puținii specialiști în domeniu dr. conf. Igor Cereteu. Cercetătorul a adus cu el câteva cărți din […]