Domnul General de Brigadă Alexei ROIBU decorat cu ordinul „Sf. Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare”

1403

În dimineața zilei de vineri, 29 iulie, Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, a primit la reședința mitropolitană pe Dl General de Brigadă Alexei Roibu.

În cadrul întrevederii au fost purtate discuții cu privire la conlucrarea cât mai eficentă dintre Biserică și structurile statale, un lucru de binevenit mai ales în zilele noastre.

Mai apoi, Întâistătătorul apreciind atitudinea și aportul Domnului Alexei Roibu, adus Sfintei Biserici Ortodoxe din Moldova a decorat pe Domnia Sa cu înalta distincție mitropolitană ordinul „Sf. Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare”.

La rândul său, Dl Alexei Roibu a exprimat recunoștință Mitropolitului Vladimir pentru ordinul acordat și a dat asigurări că și în viitor va sluji cauza Bisericii Ortodoxe cu multă devoțiune și consacrare de sine.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media


Articole postate de același autor
531

Adresare sinodală către clerul și credincioșii Bisericii Ortodoxe din Moldova

Urmare consultărilor ierarhilor Bisericii Ortodoxe din Moldova cu membrii Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică din 16 martie 2020, ținând cont de situația critică legată de răspândirea noului coronavirus COVID-19, Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova binecuvintează: În duminicile a III-a și a IV-a a Sfântului și Marelui Post, Sfânta Liturghie se va săvârși în curtea […]


Foto