Caitlyn Jenner se simte „mizerabil” și ar vrea să „redevină” bărbat

2714

Fostul sportiv american Bruce „spuneți-mi Caitlyn” Jenner, care și-a făcut operație de schimbare de sex pentru a „deveni femeie” se simte „mizerabil” și ar vrea să „redevină” bărbat

„Icoana” transsexualismului internațional, fostul mare campion olimpic Bruce Jenner, ar putea fi ultima victimă a „bolșevicilor sexului” care au pus mâna pe Occident. După ce au exploatat o perioadă de îndoieli și de slăbiciuni din viața lui Jenner și l-au determinat să creadă că își poate „regăsi identitatea” făcându-și operație de schimbare de sex, după ce l-au plimbat ca pe ne-sfintele moaște pe la televiziuni și prin reviste glossy, declarându-l, halucinant, femeia anului (spre protestele unor feministe!), după ce i-au vânat și amenințat cu judecata pe cei care au îndrăznit să critice apetența bolnavă spre publicitate pentru acest caz, neo-marxiștii aflați la putere în Occident s-ar putea trezi în brațe cu un cartof fierbinte.

Conform unor informații din anturajul lui Jenner, acesta s-ar simți nefericit și „mizerabil” în noua ipostază și chiar s-ar gândi să „revină” la sexul bărbătesc. Punem „revină” între ghilimele, pentru că Jenner nu a fost niciodată altceva decât bărbat. Fantasmele întreținute de secta satanică sub influența căreia a căzut Jenner nu pot avea alt final decât mizeria. Cine știe câți alții nu se găsesc în aceeași situație dar, din cauza anonimatului în care trăiesc, nu au devenit subiecte de presă.

Cine va răspunde pentru durerea fizică (a tratamentelor hormonale chinuitoare) și sufletească a acestui om nefericit? Dar pentru sminteala în care el i-a aruncat pe cine știe câți alții?

sursa culturavietii.ro


Articole postate de același autor
2217

Omul creat după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu a devenit vicean şi corupt

Toată viaţa noastră este preocupată cu legea spirituală. Aceasta este raţiunea pentru care ne-am retras din lume şi am renunţat la viaţa de familie, care în sine nu e un lucru păcătos. Am abandonat acestea pentru a ne exprima iubirea pentru Domnul într-o manieră unică, ascultând de prima poruncă în mod total. Fiind chemaţi de […]