Caitlyn Jenner se simte „mizerabil” și ar vrea să „redevină” bărbat

2229

Fostul sportiv american Bruce „spuneți-mi Caitlyn” Jenner, care și-a făcut operație de schimbare de sex pentru a „deveni femeie” se simte „mizerabil” și ar vrea să „redevină” bărbat

„Icoana” transsexualismului internațional, fostul mare campion olimpic Bruce Jenner, ar putea fi ultima victimă a „bolșevicilor sexului” care au pus mâna pe Occident. După ce au exploatat o perioadă de îndoieli și de slăbiciuni din viața lui Jenner și l-au determinat să creadă că își poate „regăsi identitatea” făcându-și operație de schimbare de sex, după ce l-au plimbat ca pe ne-sfintele moaște pe la televiziuni și prin reviste glossy, declarându-l, halucinant, femeia anului (spre protestele unor feministe!), după ce i-au vânat și amenințat cu judecata pe cei care au îndrăznit să critice apetența bolnavă spre publicitate pentru acest caz, neo-marxiștii aflați la putere în Occident s-ar putea trezi în brațe cu un cartof fierbinte.

Conform unor informații din anturajul lui Jenner, acesta s-ar simți nefericit și „mizerabil” în noua ipostază și chiar s-ar gândi să „revină” la sexul bărbătesc. Punem „revină” între ghilimele, pentru că Jenner nu a fost niciodată altceva decât bărbat. Fantasmele întreținute de secta satanică sub influența căreia a căzut Jenner nu pot avea alt final decât mizeria. Cine știe câți alții nu se găsesc în aceeași situație dar, din cauza anonimatului în care trăiesc, nu au devenit subiecte de presă.

Cine va răspunde pentru durerea fizică (a tratamentelor hormonale chinuitoare) și sufletească a acestui om nefericit? Dar pentru sminteala în care el i-a aruncat pe cine știe câți alții?

sursa culturavietii.ro


Articole postate de același autor
6223

Aţi văzut vreodată cum se închină florile?

Aţi văzut vreodată cum se închină florile? Unele, de dimineaţă, îşi înalţă feţele către cer, altele nu-şi iau ochii de la soare toată ziua, acesta aducându-le aminte de Soarele Dreptăţii, iar altele veghează noaptea, înălţând tainic parfumul lor către stele. Iar noi, oamenii, iubim florile pentru gingăşia şi puritatea lor, sufletul nostru însuşi năzuind mereu […]


Foto