Bucuria Sfintelor Paşti la Centrul de zi Speranța pentru copii cu CES din or. Criuleni

1550

Mântuitul ne-a lăsat aceste cuvinte spre călăuzire: „Lăsați copiii să vină la Mine” (Luca 18,16). Exact aceasta este cea mai mare datorie a creștinilor: să îi călăuzească pe copiii lor către Mântuitorul Hristos.

Recent, Centrul de Zi „Speranța” pentru Copii cu CES din or. Criuleni, împreună cu părintele Ioan Țuțuianu au organizat o activitate de suflet, pentru a aduce vestea bucuriei sărbătorilor Pascale copiilor care frecventează acest centru. Părintele Ioan le-a vorbit copiilor despre sărbătoarea Învierii Domnului şi pregătirea fiecăruia dintre noi către acest minunat praznic, pentru ca Hristos să învieze în sufletele noastre a tuturor.  

În continuare s-a organizat un atelier de lucru la care toţi cei prezenţi au învăţat arta încondeierii ouălor. Spre final, părintele Ioan le-a dorit tuturor celor prezenţi o sărbătoate a Învierii cu multă dragoste şi căldură în suflete, oferindu-le daruri pascale.

Centrul de Zi „Speranța” pentru copii cu CES, aduc sincere mulțumiri părintelui Ioan pentru sprijinul şi dragostea de care dă dovadă faţă de benefeciarii centrului. 


Articole postate de același autor
1734

Sportivii din Rezina susţin Mişcarea Tineretului Ortodox

Preotul Stanislav Atamanenco, responsabil de Sectorul Activitate Pastorală pentru Tineret în r. Rezina, cu ocazia Săptămânii Tineretului Ortodox, a avut o întâlnire de suflet cu tinerii sportivi din cadrul secţiei de Karate SHOTOKAN (karate tradiţional). În cadrul întrunirii părintele Stanislav le-a vorbit tinerilor despre post şi rugăciune în viaţa tînărului. Mai apoi a săvîrşit o […]