Alarmant! A apărut jocul care-i provoacă pe tineri SĂ SE OMOARE! S-au înregistrat deja 130 de decese

1917

Un nou joc apărut pe rețelele de socializare ruse, denumit Blue Whale, îi provoacă pe tineri să se sinucidă după ce intră pe „un drum fără întoarcere”.

Blue Whale este un joc apărut în social media care face victime în rândurile tinerilor din Rusia, având la activ peste 130 de victime.

Încă nu este clar când și unde a apărut pe internet acest trend, dar autoritățile ruse spun că au arestat deja o persoană pe fondul acestui joc.

Conform investigatorilor, între decembrie 2013 și mai 2016, opt grupuri virtuale au fost create pe site-ul VKontakte, pentru a promova comportamentul suicidal în rândul tinerilor.

Modul de „joc” este simplu: atunci când te înscrii, vei intra sub tutela unui administrator.

Acesta îți oferă diverse sarcini pe parcursul a 50 de zile și trebuie să trimiți dovezi foto că ai dus la bun sfârșit fiecare dintre aceste sarcini. La finalul celor 50 de zile, câștigi jocul prin sinucidere.

sursa canal2.md


Articolul Următor
Articole postate de același autor
182

„În mormânt, Viaţă, pus ai fost, Hristoase…” Denia Prohodului Domnului la Mănăstirea Curchi

„În mormânt, Viaţă/Pus ai fost, Hristoase Şi s-au spăimântat oştirile în­gereşti,/Plecăciunea Ta cea multă preamărind. Dar cum mori, Viaţă,/Şi cum şezi în mormânt? / Şi împărăţia morţii Tu o zdro­beşti/Şi pe morţii cei din iad îi în­viezi?“ (Prohodul Domnului) În seara Sfintei şi Marei Vineri din Săptămâna Patimilor, PS Siluan, Episcop de Orhei, Vicar mitropolitan și […]