Acțiunea de caritate ”Viața merită trăită”

1586

Lupta noastră continuă. Și în 2016 alături de AO ”Salvați viața” este compania Moldcell pentru a contribui la colectarea de fonduri necesare copiilor grav bolnavi din Republica Moldova. Este al patrulea an de parteneriat, de prietenie și determinare. Știm sigur că multe dintre maladiile severe cu care se confruntă copiii din țara noastră pot fi tratate. E vorba de cancer, vicii cardiace, paralizie cerebrală, maladii genetice distrugătoare, copii cu nevoi speciale. Noi nu ne temem să rostim aceste cuvinte. Nu ascundem lacrimile, durerea, disperarea familiilor afectate.

Știm că putem învinge – fiindcă avem încrederea și susținerea voastră.

Copiii noștri MERITĂ o șansă la viață.

Pe 2 aprilie, colectăm bănuții de acasă la acțiunea de caritate ”Viața merită trăită”.

În 2015, bănuț cu bănuț, am colectat 61 000 de lei (6 100 000 bani).

Suntem siguri că putem face mai mult pentru 3 copii care merită șansa la o viață sănătoasă: Alexandra Streleț, în vârstă de 5 ani, Irina Brânză, de 14 ani și Ivan Statnic, de 15 ani.

Iată cum îi puteți ajuta:

* Pe 2 aprilie, vă așteptăm la magazinele Moldcell din str. Tighina 55, str. Pușkin 30, str. Arborilor 21 (Shopping MallDova) și bd. Dacia 49/14. Vom avea cadouri dulci pentru toată lumea și activități distractive pentru copii.

* Boxele de colectare sunt deja amplasate în cele 4 magazine Moldcell. Veniți oricând să donați bănuții de acasă.

* Expediați oricând un SMS fără text la 0445 de pe numărul Dvs. Moldcell și donați 20 lei.

Pe 2 aprilie, distracția educativă va fi asigurară de Academia ”Prospera” și Școala pentru cei mici în stil Lego (www.prolego.md). De asemenea, mulțumim colegilor de la Simpals pentru suport promoțional.

Timp de 5 ani, evenimentul ”Viața merită trăită” a reușit să colecteze aproape 400 000 de lei.

Acceptăm și bancnote

Detalii la telefon 079003838.

save2


Articole postate de același autor
2306

Părintele Valeriu Gîțu la popas aniversar

Prot. Valeriu Gîțu, paroh al bisericii ,,Sf. Mare Mucenic Dimitrie” din comuna Dănceni, raionul Ialoveni a ajuns la o zi de frumos şi emblematic popas aniversar – 60 de ani de viață. Cu acest prilej îi aducem sincere felicitări şi urări de bine. Râvna şi dragostea creştinească a sfinţiei sale pentru aproapele l-a făcut cunoscut […]


Foto