Acțiune caritabilă de Nașterea Domnului în sprijinirea mai multor familii vulnerabile din or. Sângera, mun. Chișinău

995

Bucuria Praznicului Nașterii Domnului a fost împărtășită cu cei triști şi slăbiți sufletește, cu cei părăsiți și bolnavi, proveniți din 15 familii social-vulnerabile, beneficiari ai Centrului Social din cadrul parohiei cu hramul „Sf. Părinți Ioachim și Ana” din or. Sângera, mun. Chișinău, coordonat de Prot. Cristofor Tverdostup. Acțiunea a fost cuprinsă în Campania Filantropică „De Crăciun devii mai bun!”, Ediția a III-a.

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate Dl Serghei Crudu împreună cu voluntarii Mitropoliei au vizitat de această dată mai multe familii nevoiașe din comunitatea parohială „Sf. și Drepții Părinți Ioachim și Ana” din or. Sângera, mun. Chișinău, cărora le-au oferit daruri: cadouri, dulciuri, jucării, produse alimentare și igienice, oferite de către Centrul Social din cadrul parohiei cu hramul „Sf. Părinți Ioachim și Ana” din or. Sângera, precum și cu susținerea diasporei moldovenești din America.

Acţiunile filantropice din perioada sărbătorilor de iarnă (decembrie 2021-ianuarie 2022), organizate de Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate al Mitropoliei Moldovei, au în vedere mai multe familii cu un număr mare de copii sau persoane vulnerabile din municipiul Chișinău, dar și din alte localități din țară.

Să continuăm împreună să înmulțim aceste daruri și să aducem cât mai multă bucurie și alinare celor aflați în lipsuri și în deznădejde!

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
1274

Sărbătorirea prin slujbă arhierească a hramului și a jubileului de 600 ani de la întemeiere a Mănăstirii Vărzărești

Luni, 21 septembrie 2020, când Biserica Ortodoxă cinstește prin cântările ei de laudă Nașterea Maicii Domnului, la Mănăstirea Vărzărești a fost sărbătorit prin slujbă arhierească hramul acestei Sfinte Mănăstirii și celebrarea jubileului de 600 de ani de la întemeierea acestei vetre monahale, cea mai veche din țară noastră. Cu acest binecuvântat și frumos prilej, Preasfințitul Petru, Episcop de Ungheni […]