Acțiune caritabilă de Nașterea Domnului în sprijinirea mai multor familii vulnerabile din or. Sângera, mun. Chișinău

461

Bucuria Praznicului Nașterii Domnului a fost împărtășită cu cei triști şi slăbiți sufletește, cu cei părăsiți și bolnavi, proveniți din 15 familii social-vulnerabile, beneficiari ai Centrului Social din cadrul parohiei cu hramul „Sf. Părinți Ioachim și Ana” din or. Sângera, mun. Chișinău, coordonat de Prot. Cristofor Tverdostup. Acțiunea a fost cuprinsă în Campania Filantropică „De Crăciun devii mai bun!”, Ediția a III-a.

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate Dl Serghei Crudu împreună cu voluntarii Mitropoliei au vizitat de această dată mai multe familii nevoiașe din comunitatea parohială „Sf. și Drepții Părinți Ioachim și Ana” din or. Sângera, mun. Chișinău, cărora le-au oferit daruri: cadouri, dulciuri, jucării, produse alimentare și igienice, oferite de către Centrul Social din cadrul parohiei cu hramul „Sf. Părinți Ioachim și Ana” din or. Sângera, precum și cu susținerea diasporei moldovenești din America.

Acţiunile filantropice din perioada sărbătorilor de iarnă (decembrie 2021-ianuarie 2022), organizate de Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate al Mitropoliei Moldovei, au în vedere mai multe familii cu un număr mare de copii sau persoane vulnerabile din municipiul Chișinău, dar și din alte localități din țară.

Să continuăm împreună să înmulțim aceste daruri și să aducem cât mai multă bucurie și alinare celor aflați în lipsuri și în deznădejde!

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
249

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a oficiat Liturghia Darurilor mai înainte sfinţite și binecuvântarea colivei, la Catedrala mitropolitană din Chișinău

În prima vineri a Postului Mare, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a oficiat Liturghia Darurilor înainte sfințite la Catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din municipiul Chișinău. Înaltpreasfinției Sale i-au coliturghisit: Prot. mitr. Vadim Cheibaș, Secretar mitropolitan și eclesiarh al Catedralei împreună cu soborul preoțesc prezent la rugăciune. Slujba cunoscută sub numele de Liturghia darurilor mai înainte sfinţite este […]


Foto