Absolvenților programului de master creștin li s-au înmânat diplomele

934

Vineri, 29 iunie, absolvenților programelor de master creștine din cadrul USM le-au fost înmânate diplomele.

Anul acesta au finisat cursurile de master și au susținut cu succes tezele 21 de masteranzi: 18 masteranzi la programul Istoria și cultura religiilor și 3 la programul Studii filologice și spiritualitate creștină.

După ceremonia de înmânare a diplomelor de master, un grup de slujitori, care au urmat programele de studii, s-au adunat în capela universitară pentru a săvârși un Te Deum de mulțumire.

Slujba a fost oficiată de către cel mai vârstnic masterand prot. Alexei Pazurati, care a mulțumit lui Dumnezeu că le-a dat puteri să ducă la bun sfârșit studiile, precum și tuturor profesorilor implicați cu dăruire în implementarea acestui program.

În mod special, slujitorii i-au mulțumit părintelui Octavian Moșin, coordonatorul programului de master, care i-a susținut și încurajat pe parcursul aestor doi ani de studii.


Articole postate de același autor
1327

Toate le pot în Iisus Hristos, Care mă întăreşte

Aş vrea să vă explic cum înţeleg eu această temă. Când am propus ca temă a Congresului nostru eparhial din acest an „Cum să trăim cu noi înşine” am avut în vedere două lucruri. In primul rând, mulţi dintre noi nu se simt, în cea mai mare parte a timpului, „confortabil” cu ei înşişi; suntem […]