Liturghie arhierească în parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din municipiul Soroca

2064

În Duminica a XXIV – a după Pogorârea Duhului Sfânt, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din municipiul Soroca.

Alături de arhiereul vicar s-au rugat părintele-paroh Protoiereul Andrei SEREDENCO, un sobor preoțesc, dar și credincioșii prezenți în această zi în sfântul locaș de închinare.

La momentul potrivit al slujbei, PS Ioan a rostit cuvânt de învățătură, îndemnând creștinii la o viață curată în Hristos, prin aceasta lucrând mântuirea.

După Liturghie Vlădica Ioan a săvârșit Taina Sfântului Botez pentru micuțul Elisei, cel de-al șaselea copil al părintelui Andrei și al doamnei preotese Elena SEREDENCO.

sursa http://ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
8138

Să facem din toată inima faptele milostivirii

“Iubiţii mei în Hristos, să facem din toată inima faptele milostivirii, socotind pierdută ziua în care n-am ajutat pe cineva fie cu vorba bună, fie împărtăşindu-i din inimă necazurile şi suferinţele, fie mijlocind prin rugăciune pentru el înaintea lui Dumnezeu.” Sfântul Ierarh Luca al Crimeei