Liturghie arhierească în parohia „Sfântul Mare Mucenic Dumitru” din municipiul Soroca

1345

În duminica a 19-a după Cincizecime, Preasfințitul episcop Ioan al Sorocii, având binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica „Sfântul Mare Mucenic Dumitru” din municipiul Soroca.

Alături de arhiereul vicar s-au rugat protoiereul mitrofor Nicolae CRAVEȚ, protopop și secretar al Vicariatului de Soroca, dar și credincioșii prezenți în această zi în sfântul locaș de închinare.

La sfârșitul slujbei vlădica Ioan a rostit cuvânt de învățătură, îndemnând creștinii la viață curată în Hristos, prin aceasta lucrând mântuirea.

Sursa: www.ioanmosnegutu.info


Articole Asemănătoare
1736

Elevii Colegiului „Mihai Eminescu” din mun. Soroca căutători ai Dragostei

Episcopul Ioan al Sorocii, fiind însoțit de către protoiereul mitrofor Nicolae CRAVEȚ, s-a întâlnit vineri 30 martie cu elevii Colegiului „Mihai Eminescu” din municipiul Soroca. Cei mai talentați învățăcei ai școlii au prezentat o deosebită activitate cu tematică religioasă. La evenimentul propus au participat distinși oaspeți din România: elevi și profesori ai Liceului Pedagogic „Spiru […]

Articole postate de același autor
2347

Acțiuni de caritate la L. T. „George Meniuc” din capitală, prilejuite de Praznicul Învierii Domnului

Pentru al treilea an consecutiv, Părintele Aviv Țimbaliuc, Paroh al Paraclisului „Sf. Ierarh Nicolae” și Profesor de Religie în cadrul I. P. Liceului Teoretic „George Meniuc” din capitală, în parteneriat cu conducerea instituției de învățământ, profesorii, părinții și elevii acesteia, a organizat în ziua de Joi din Săptămâna Patimilor, Campania de colectare a darurilor de […]