Și soldații plâng… Când devin tătici!

2393

La 4 mai 2018, Brooks Lindsey, un soldat american, era în permisie și se îndrepta spre casă, pentru a fi alături de soția însărcinată în preajma nașterii fetiței lor.

Zborul său a întârziat și a rămas pe aeroport în timp ce soția tocmai intrase în travaliu acasă, în statul american Mississippi. Soldatul s-a hotărât să-i fie alături soției în singurul mod în care o putea face de la distanță: inițiind un videocall din aplicația de pe telefon.

S-a retras într-un loc mai ferit de pe aeroport și a privit venirea pe lume a fetiței lor, Millie.

Tracy Dover, o călătoare impresionată, l-a fotografiat pe proaspătul tătic și a postat imaginea pe Facebook, cu comentariul:

I-am respectat intimitatea, dar, când am auzit copilul plângând pentru prima dată, ne-am bucurat cu toții pentru el.

sursa stiripentruviata.ro


Articole Asemănătoare
4719

Multumesc, doctore! …povestea unei fotografii uimitoare

  Preotul ortodox român Mihai Lupu din Canada a transmis câteva informaţii tulburătoare privind viaţa intrauterină a fiinţei umane. Aveţi în faţă fotografia unui copil de 21 de săptămâni, în pântecele mamei sale. Numele lui este Samuel Alexander Amas. Copilul a fost diagnosticat cu spina bifida şi nu ar fi supravieţuit afară din pântecele mamei. […]

Articole postate de același autor
7828

Despre purtarea crucii sau pe cât de uşor ne dezicem de Hristos

Creştinul care nu-şi pecetluieşte chipul cu semnul Sfintei Cruci şi care nu poartă acest semn la pieptul său este ca şi un ostaş nepăsător, care porneşte la luptă fără armă. Astăzi creştinii au devenit atât de indiferenţi atât faţă de această însemnare, cât şi faţă de faptul ce înseamnă purtarea crucii. Ar trebui să ne […]