Avem nevoie de o inimă caldă și o minte lucidă!

2946

Suferința trăită cu Hristos Domnul poate transforma o inimă de piatră într-o inimă caldă, iar fără Hristos, o poate răni și rupe! E nevoie ca mintea să refuze deznădejdea și să ajute inima să binecuvânteze și să creadă în făgăduințele Domnului!

Avem nevoie de o inimă caldă și o minte lucidă! Suferința este naștere când e trăită astfel. Altfel, devine moarte! (...)

Când ne arătăm Domnului, simplu și firesc, El vine și ne umple cu harul Lui, iar noi suntem pur și simplu și facem cele ale zilei cu El, mulțumim și cerem iertare, dăm slavă și slujim bucuria Lui!

E simplu, nu? 

Monahia Siluana VladUimiri, rostiri, pecetluiriEditura Doxologia, Iași, 2012, p. 60-61


Articole Asemănătoare
4703

Duceți copiii de timpuriu la Biserică, la Sfântul Potir…

Dragi părinţi, să ştiţi că dacă vă veți duce copiii de timpuriu la Biserică, la Sfântul Potir, aceasta va pune o temelie trainică pentru zidirea vieţii lor de mai târziu. Cu timpul, în ei se va naşte nevoia să meargă mai des la slujbele bisericeşti. Cum se vor bucura şi se vor linişti copiii noştri, văzând […]

Articole postate de același autor
1341

Biserica „Sf. Ierarh Nicolae” din s. Chiștelnița, r. Telenești, la 200 de ani de la târnosire

Sâmbătă, 6 octombrie 2018, ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi al întregii Moldove a oficiat un serviciu divin festiv, cu prilejul aniversării a 200 de ani de la târnosirea bisericii cu hramul în cinstea „Sf. Ierarh Nicolae” din s. Chiștelnița, r. Telenești. Slujba, la care au participat alături de Înaltpreasfinţia Sa, Prot. mitr. Marian Boldescu, Protopopul bisericilor […]