În s. Crihana Veche, r-nul Cahul, a avut loc Ședința ordinară a Protopopiatului Cahul

1827

11 decembrie 2017, în Biserica „Sfîntului Mucenic Teodor Tiron” din s. Crihana Veche, r-nul Cahul, s-a desfășurat ședința ordinară a Protopopiatului Cahul, cu binecuvîntarea P.S. ANATOLIE, Episcop de Cahul și Comrat, prezidată de Secretarul Episcopiscopiei,Protopop al circumscripției Cahul Prot.Mitr. Mihail Mungiu.

Ședința a început cu săvîrșirea Sfintei Liturghii de către soborul preoțesc al Protopopiatului Cahul, după care a urmat ședința propriu zisă.

În cadrul întrevederii s-a abordat o serie de probleme și întrebări legate de viața și activitatea parohiilor din cadrul protopopiatului Cahul. Au fost abordate o serie de întrebări legate de organizarea Festivalurilor de iarnă ce se vor desfășura în orașul Cahul.

Apoi a urmat mărturisirea preoților de către Duhovnicul Protopopiatului Cahul, Prot. Mitr. Serghie Vidmichi.

sursa http://eparhiasud.md


Articole postate de același autor
3561

Dumnezeu toate le rânduieşte spre binele nostru

  Câte griji nu pricinuieşte fiecăruia, câteodată, gândul la necunoscutele viitorului! Scăparea de toate aceste griji nu este decât una singură: nădăjduirea în Domnul; iar însufleţirea şi întărirea şi le culege sufletul din cugetarea cu înţelegere la ceea ce s-a mai întâmplat şi înainte cu noi şi cu alţii. Nu se va găsi nici măcar […]