Rupe lanțurile depresiei, tinere!

4208

Fată dragă, te găsesc din nou cu ochii în lacrimi și dureri în suflet. A trecut ceva timp de când aștept să te văd zâmbind și bucurându-te de viață, însă nimic nu s-a schimbat. Rănile tale sunt încă deschise, gândurile tale încă te țin la pământ. Nici nu mai știu dacă lupți cu ele sau ai renunțat. Spune-mi, te-ai dat bătută?

Mi-aș dori din suflet să rupi lanțurile depresiei tale, o dată pentru totdeauna. Ești așa tânără, de ce petreci atâta timp în tristețe? Crezi că Dumnezeu vrea să te vadă mereu plângând și irosindu-ți timpul prețios? Imaginează-te peste zece ani, luptându-te cu aceeași problemă. Privind în urmă și realizând că nu mai poți recupera timpul în care te puteai bucura...Asta îți dorești?

Până când, draga mea? Când vei decide să devii ceea ce ești menită să fii? Puternică, luptătoare, biruitoare? Când te vei încredința cu totul în mâna lui Dumnezeu și îi vei permite să facă minuni în viața ta? Când Îi vei vorbi deschis despre tot ceea ce ți se întâmplă și Îi vei preda lanțurile durerii tale?

Decide. Decide să trăiești altfel. Decide să te vindeci. Decide să crezi. Nu uita că în lupta aceasta nu ești singură, ai alături cea mai mare putere, care întotdeauna câștigă.

Vreau să aud vești bune de la tine cât mai curând, să știi...

 

Ioana Sirghei


Articole Asemănătoare
3611

Sa ținem cu putere cuvântul vieţii (Fil. 2,16)

Nimeni să nu dispreţuiască tinereţile tale, ci fă-te pildă credincioşilor cu cuvântul, cu purtarea, cu dragostea, cu duhul, cu credinţa, cu curăţia. (I Timotei 4, 12). Cunoaștem că tinerii de astăzi sunt supuși unei enorme presiuni din partea societății seculare pentru a îndrăgi și înclina spre cele materiale. Tinerilor nu li se mai spune că adevăratele valori […]

Articole postate de același autor
1312

Preasfințitul Episcop PETRU, aflat într-un pelerinaj în Grecia, a liturghisit la Mănăstirea Faneromeni

La invitația Starețului mănăstirii Faneromeni, Ieromonahul NIKIFOR, și cu binecuvîntarea Chiriarhului locului, Înaltpreasfințitul TEOFIL, Mitropolit de Lefkada, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a liturghisit astăzi îm frumoasa mănăstire de pe insula Lefkada, Faneromeni (Arătarea Maicii Domnului). În acest pelerinaj Ierarhul este însoțit de Preacuviosul Arhimandrit SPIRIDON (Marin), starețul mănăstirii Hîrbovăț, Arhidiaconul VENIAMIN (Seculțan) și […]