Milostenia apropie sufletul de Dumnezeu

2243

"Milostenia și postul sunt aripile rugăciunii. Rugăciunea noastră niciodată nu zboară mai repede la Dumnezeu ca atunci când e ajutată de post și milostenie." (Părintele Cleopa Ilie)

În această perioadă de pregătire pentru Sfântul și Marele Post al Învierii Domnului, Preotul Anton CHIRICA, parohul bisericii cu hramul ,,Sf. Arh. Mihail și Gavriil” din satul Barboeni, raionul Nisporeni, a organizat cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, colete cu produse alimentare, chimice și de igienă pentru patru familii nevoiașe din localitatea dată.

    Oamenii anevoiași care au benifeciat de acest ajutor au mulțumit din suflet părintelui paroh și au adus slavă lui Dumnezeu.


Articole Asemănătoare
5185

În viaţa de familie nu trebuie să fie loc pentru orgoliu

Temeţi-vă chiar şi de cel mai mic început de neînţelegere sau înstrăinare. În loc să vă abţineţi, este rostită o vorbă prostească, nechib­zuită ‒ şi iată că între cele două inimi care până atunci alcătuiau un întreg a apărut o mică crăpă­tură, care se tot lărgeşte, până când cei doi ajung despărţiţi pe veci. Aţi spus […]

Articole postate de același autor
2801

Acolo va fi și inima voastră…

Dacă este să ne luăm după numirea Duminicii în calendar, mai că nu ne-am apropia de slujba de Duminică a Bisericii. Izgonirea lui Adam din Rai. Cuvinte grele, amintiri dureroase pentru omenia din noi. E cert că nu numai pe Adam l-a izgonit Dumnezeu ci și pe Eva și, cu ei, pe noi toți, urmașii […]