Acțiune de caritate pentru Internatul Psihoneurologic din s. Bădiceni, raionul Soroca

2139

Joi, 16 martie, Preasfințitul IOAN, episcop de Soroca, având binecuvîntarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, a vizitat Internatul Psihoneurologic din satul Bădiceni, raionul Soroca.

Episcopul a fost întâmpinat de către domnul Ion GULICA, directorul instituției, care a relatat despre viața în internat, unde sunt adăpostiți circa 450 de persoane.

Preasfinția Sa, fiind însoțit de Secretarul Vicariatului, protoiereul Nicolae CRAVEȚ şi alți slujitori, a adus celor de la internat produse alimentare, îmbrăcăminte, oferind şi un prânz. Apoi, a fost vizitat și azilul de bătrâni din localitate.

Conducerea instituției a mulțumit slujitorilor Bisericii pentru ajutorul ce se acordă periodic acestor persoane cu nevoi speciale.

În continuare, arhiereul vicar a mers în localitatea Grigorăuca, examinând lucrările de construcție a locaşului sfânt, cu hramul în cinstea Adormirii Maicii Domnului.

Sursa: http://ioanmosnegutu.info/


Articole Asemănătoare
1838

Ajutor material din partea Bisericii pentru o familie de sinistrați din s. Noroceni, r. Orhei

Luni, 7 noiembrie, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la reședința mitropolitană pe parohul bisericii din s. Ghetlova, r. Orhei, Prot. mitr. Ioan Surguci, însoțit de Aurel și Claudia Corobca din s. Noroceni, r. Orhei. Soții Corobca au trecut recent printr-o mare tragedie, în urma unui incendiu devastator rămânând fără casă. Aceștia i-au mărturisit Mitropolitului că au […]

Articole postate de același autor
7837

Cum reuşeşti să învingi ura? Iubind fără limite!

Ce poate fi greu în a ierta, decât ura? Cum îţi învingi ura? Exersind iubirea! Cum exersezi iubirea? Fiind! Creştin înseamnă om care nu poate urî. De aici începeţi să lucraţi. În rest, sigur, putem scrie tratate, doctorate, megadoctorate… Dar unde dragoste nu e, nimic nu e! Cel mai greu exerciţiu împotriva urii îl faci […]