Toate le vom plăti la un moment dat fiecare în parte în fața lui Dumnezeu

3947

Nu încurcaţi biserica cu slujitorii ei şi nici pe slujitorii bisericii nu îi băgaţi pe toţi în aceiaşi oală şi îi faceţi terci. Suntem diferiţi fiecare in parte, unici fiecare in parte, toţi nădăjduind la pace şi bună înţelegere.

Uitaţi-vă mai puţin prin mass- media zilele acestea, e multă ură şi dezbinare, minciună şi ipocrizie. Să înălţăm mintea la Dumnezeu să ne lumineze ce să facem. Fiţi paşnici şi înţelepţi căci zace ţara de ură!

***

Când mintea este plină de agitație, mânie sau chiar ură atunci nu poate gândi sănătos, curat sau limpede. Toate le vom plăti la un moment dat fiecare în parte în fața lui Dumnezeu.

Bucurie şi pace vă doresc!

Pr. Ioan Danci


Articole Asemănătoare
6767

Mai puțină carne, mai multă viață?

Un studiu publicat în revista Cell Metabolism demonstrează că o masă săracă în proteine asigură o viață plină de sănătate și ani. “În baza studiilor pe organisme simple, șoareci și oameni am obținut dovezi convingătoare că o dietă bogată în proteine – în special proteine de origine animalieră – este aproape la fel de nocivă […]

Articole postate de același autor
9064

Mulţi sunt nefericiţi pentru că încearcă să-şi schimbe „jumătatea”

Să reţineţi că una dintre minciunile cu un impact dezastruos asupra noastră este aceea că în viaţă trebuie să-ţi cauţi jumătatea. Ni se inoculează această minciună, prin literatură, presă, filme, încă de când suntem copii. Ni se spune că nu putem fi fericiţi decât dacă ne găsim jumptatea. Este o minciună care datează cam din […]