Parastas de pomenire a ostașilor căzuți în războiul din Transnistria, la Orhei

1831

În dimineața zilei de astăzi, 02.03.17, Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, a oficiat la Crucea memorială din Orhei, înălțată în amintirea ostașilor căzuți în războiul din Transnistria, Slujba Parastasului de pomenire, înconjurat de un sobor preoțesc din cuprinsul mun. Orhei.

La acest eveniment a participat și conducerea Raionului Orhei și cea orășenească: Dl Tudor Golub, Președintele Raionului Orhei, precum și viceprimarii orașului Orhei, Dna Reghina Apostolova și Dl Valerian Cristea.

De asemenea, la slujba de pomenire au fost prezenți și veterani ai războiului, combatanți și ofițeri.

Veșnică pomenire ostașilor căzuți în războiul din Transnistria!


Articole Asemănătoare
2021

Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar mitropolitan, a liturghisit la biserica „Sf. Cuv. Onufrie” din s. Brăviceni, r. Orhei

Sâmbăta – 28 aprilie 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar mitropolitan, a săvârșit Sfânta Liturghie la biserica „Sf. Cuv. Onufrie” din s. Brăviceni. În dimineața zilei, Episcopul a fost întâmpinat cu aleasă bucurie și dragoste creștinească de către parohul bisericii Protoiereul mitrofor Roman Leu, […]

Articole postate de același autor
8033

Nu mai e timp pentru ură, ci doar pentru iubire…

Pr Hrisostom Filipescu. Despre bolile inceputului de mileniu III. “Se face târziu. Nu mai e timp pentru ură, ci doar pentru iubire. Să nu te scufunzi. Secretul este să nu te lași. Zâmbeşte şi iubeşte. Iubeşte şi zâmbeşte.”