Mesaj de felicitare adresat PS Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni

2514

Preasfinția Voastră!

Vă felicităm cu prilejul celei de-a 14-a aniversări de la hirotonia arhierească și Vă adresăm sincere urări de sănătate şi bucurii duhovnicești, dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu în activitatea pastorală care v-a fost încredinţată.

Mulți ani la rând munciți cu sârguință în via lui Hristos, dovedind grijă părintească pentru mântuirea  și creșterea moral-duhovnicească a păstoriților Dumneavoastră,  îndreptând poporul lui Dumnezeu în credinţă Ortodoxă şi îndeplinirea poruncilor.

Ne rugăm Domnului Hristos, Arhiereul Cel veşnic, să Vă dăruiască în continuare aceeaşi râvnă pe care o aveți față de dezvoltarea multilaterală a vieții eparhiale, a grijei prin fapte pentru turma cuvântătoare, încredințată Dumneavoastră.

Fie ca sfintele bucurii tainice ale lucrării pentru Dumnezeu şi pentru oameni, împlinite în slujirea arhierească misionară pe care o arătaţi, să se pogoare în sufletul şi viaţa Preasfinţiei Voastre, dăruindu-Vă roade alese şi binecuvântate! Întru mulţi şi fericiţi ani, Preasfinţia Voastră!

Întru mulți și mântuitori ani, Preasfințite Stăpâne!

Echipa revistei "Altarul Credinței"


Articole Asemănătoare
2493

În duminica a V-a a Postului Mare, PS PETRU, a oficiat slujba sfintei liturghii la catedrala episcopală din Ungheni

25 martie 2018. În a V-a duminică a Sfîntului și Marelui Post, numită și Duminica Mariei Egipteanca, PS PETRU, Episcop de Ungheni si Nisporeni a oficiat Sfînta şi Dumnezeieasca Liturghie în Catedrala Episcopală ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din municipiul Ungheni. Alături de Ierarh au coliturghisit soburul de preoţi şi diaconi slujitori ai Catedralei, dar […]

Articole postate de același autor
1380

Hristos ne mântuieşte. De ce? – Omilie la Duminica dinaintea Naşterii lui Hristos

„…şi vei chema numele Lui Iisus” (Matei 1, 21) Iubiţii mei, cât de repede trece timpul! Peste puţin timp vom sărbători pentru încă o dată marea sărbătoare a Naşterii lui Hristos. De aceea, duminica aceasta se numeşte Duminica dinaintea Naşterii lui Hristos. *** Sfânta noastră Biserică a hotărât să se citească astăzi ca Evanghelie începutul […]