,,Mergând învățați toate neamurile” (Matei 28,19)

2502

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și sprijinul protoiereului Mihail Mihăescu, preotului Ioan Josan și preotului Ioan Manole au fost procurate manuale de religie elevilor claselor a V-a – VII-a din Gimnaziul Rădeni. 

În dimineața zilei de 4 septembrie manualele au fost semnate de către sus numiți, apoi înmânate doamnei director Galina Panfil pentru a fi înregistrate în biblioteca școlii, ca mai apoi să fie împărțite elevilor claselor respective. 

Directoarea instituției împreună cu profesoara de religie preoteasa Olesea Manole au mulțumit preoților binefăcători pentru gândul bun, pentru implicare și susținerea predării religiei în gimnaziul dat. În final a fost propusă ideea procurării manualelor de religie și pentru clasele a VIII-a și a IX-a. 

Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu ! 

A consemnat preoteasa Olesea Manole, profesoara de religie


Articole Asemănătoare
1642

Seminarul instructiv-metodic pentru inspectorii şcolari eparhiali şi metodiştii-formatori din protopopiate

Cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, pe data de 3 februarie 2017, în Sala Sinodală a Mitropoliei Moldovei, a avut loc seminarul instructiv-metodic pentru inspectorii şcolari eparhiali şi metodiştii-formatori din protopopiate. Cu un cuvânt de deschidere a seminarului și susținere a demersului de predare a religiei în școlile din republică, […]

Articole postate de același autor
6653

Cum ar trebui să ne petrecem zilele de Duminică?

Duminica este ziua Domnului și ar trebui să ne-o petrecem diferit față de celelalte zile din cursul săptămânii. Este o zi în care ne ridicăm mințile și inimile spre Dumnezeu, mulțumind pentru toate bunătățile pe care ni le-a dat în cursul săptămânii care se încheie și rugându-ne să Își reverse Harul Său peste noi în […]