ÎPS Sava a liturghisit la catedrala Nașterea Domnului din Tiraspol de ziua prăznuirii icoanei Maicii Domnului Iverskaia

2126

La 25 februarie, de ziua pomenirii Sfântului ierarh Alexie, Mitropolitul Moscovei și al Întregii Rusii, făcătorul de minuni, și prăznuirea icoanei Maicii Domnului ”Iverskaia”, Sfânta Liturghie la Catedrala Nașterii Domnului din Tiraspol a fost condusă de Arhiepiscopul de Tiraspol și Dubăsari, Sava. Arhiepiscopului i-au coslujit secretarul personal al conducătorului eparhiei, arhimandritul Benedict (Țircov) și clerul catedralei.

Înainte de sfânta împărtășanie, către cei prezenți cu un cuvânt de zidire, s-a adresat clericul catedralei, preotul Anatolii Topal.

La finalul sfintei liturghii, arhiepiscopul Sava i-a felicitat pe credincioșii prezenți cu această zi de sărbătoare și li s-a adresat cu un cuvânt arhipăstoresc.


Articole postate de același autor
11211

Cum și-a adus Sfânta Monica soțul la credință

În viața Sfintei Monica, mama fericitului Augustin, cunoaștem că ea era căsătorită cu un păgân, un om aspru și foarte mânios. Din cele mai mărunte motive, acela izbucnea și se năpustea spre nevinovata lui soție. Ea putea, la fiecare asemenea întâmplare, să-și găsească îndreptățire împotriva falselor lui învinuiri, însă a ales să tacă și să […]