Ucraina: cum mai arata, in zi de hram, o manastire importanta din Donetsk

3812

Manastirea Icoanei Maicii Domnului de la Iveron, situata în apropierea aeroportului Donețk, a fost bombardata continuu de către armata ucraineană.

Mănăstirea a fost intemeiata ca apartinand de Mănăstirea Adormirii Maicii Domnului, din localitatea Nikolskoie (formata din două comunități: comunitatea de călugări inchinata Sfantului Vasile cel Mare, și comunitatea de maici - în cinstea Sfantului Nicolae), de catre renumitul Schiarhimandrit Zosima.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ilarion, Mitropolit de Donețk și Mariupol, astazi, 25 februarie, in aceasta manastire va fi oficiata o slujba specială, cu prilejul hramului sau.

Slujba a început la ora 8:00.

In imagini, vedeti frumusetea manastirii, inainte ca ea sa fie bombardata si, de asemenea, situatia din prezent, dupa bombardamentele fortelor pro-europene.

sursa http://lonews.ro/

manastirea icoanei maicii domnului iveron din donetsk ucraina dupa bombardament (1)

*

manastirea icoanei maicii domnului iveron din donetsk ucraina inainte de bombardament


Articole postate de același autor
7531

Sfânta Marina – Doctorița necunoscută

Sfînta Marina a luat de la Dumnezeu  un har deosebit de a-i ocroti pe copii și mai cu seamă, pe cei firavi și bolnavi. De multe ori în viața noastră îi chemăm în rugăciune pe Dumnezeu și pe sfinții Săi. Așa a făcut o familie din Cipru, cunoscută pentru apelurile televizate de aflare a unui […]