Imagini dramatice din Italia! O copilă de 10 ani, scoasă de sub dărâmături de echipaje de salvare după 17 ore (video)

2930

După mai mult de 17 ore de chin, o fetiţă de doar 10 ani a fost scoasă de echipele de salvare din Italia care caută încontinuu supravieţuitori ai cutremurului devastator din centrul Italiei.

Întrega intervenţie de salvare a fost filmată şi făcută publică de către publicaţia britanică Daily Mail citată de realitatea.net.

"Se aude ceva aici, dedesubt. E cineva acolo", se aude o voce. Având în vedere că până acum au murit cel puţin 247 de oameni, faptul că fetiţa a reuşit să supravieţuiască este o minune.

Un pompier pe nume Danilo Dionisi, din Ascoli Piceno a declarat că "O copilă de 10 ani a fost scoasă de sub darâmături şi transportată de urgenţă la spital. Imaginile vorbesc de la sine, puteţi vedea cum arată oraşul acum", a spus el.

 

sursa publica.md


Articole Asemănătoare
3127

Charlie Hebdo, caricatură scandaloasă după cutremurul din Italia

Revista de satiră Charlie Hebdo a publicat o serie de caricaturi care au scandalizat toată lumea, după cutremurul devastator din Italia. Franța s-a delimitat de caricaturi.   ”Cutremur în stil italian: penne cu sos de roșii, penne gratinate și lasagna” scrie pe una dintre caricaturile publicate de jurnaliștii francezi. Oamenii din poze fie sunt plini de […]

Articole postate de același autor
12121

Puterea îngerului de la Botez

Atunci, în ceasul morţii, are mare îndrăzneală îngerul de la Botez. Când vine acesta, toţi se dau la o parte. Îngerul pe care îl avem de la Sfântul Botez are mare putere. De aceea, când vă rugaţi acasă, după ce aţi terminat rugăciunile, să faceţi şi câteva închinăciuni la îngerul pe care-l aveţi de la […]