În Bolivia o statuie a Fecioarei Maria a început să sângereze în faţa credincioşilor

3050

Statuia Fecioarei Maria dintr-o biserică din Bolivia a început să sângereze în faţa credincioşilor, oamenii sunt convinşi că e vorba de unsemn divin care anunţă nenorociri.

Credincioşii dintr-o regiune rurală a Boliviei spun că statuia Fecioarei Maria a început să verse lacrimi de sânge în urmă cu o săptămână, potrivit The Mirror. Urme de sângerare au apărut ulterior şi pe braţele statuii.

Oamenii sunt convinşi că asistă la un miracol, dar rămâne ca Vaticanul să ateste acest fapt petrecut în biserica catolică din rezervaţia amazoniană Manuripi-Heath, în regiunea Pando din Bolivia.

Preotul Jose Luis Mamani a făcut anunţul că statuia Maicii Domnului prezintă urme de sânge la ochi şi braţe. Probe ale substanţei roşii au fost prezervate pentru analize de laborator.

sursa realitatea.net


Articole Asemănătoare
8207

“Doamne, iubit-am bună-cuviinţa casei Tale…”

În fiecare miercuri şi vineri după-amiaza, după terminarea slujbei, Părintele mai rămânea în biserică pentru a ne învăţa. Ne spunea: – Datoria mea de preot este să vă învăţ, fiindcă neînvăţarea este pricina că oamenii nu mai ştiu nimic, se mărginesc la tot ce este uşor şi material, la acatiste, pomelnice şi lumânări. Nici lumînarea […]

Articole postate de același autor
2511

Întâistătătorul Bisericii Ciprului: Relaţiile dintre persoanele de acelaşi sex nu sunt compatibile cu creştinismul

Recent, un ecou foarte puternic în mass-media cipriote au avut declaraţiile Arhiepiscopului Ciprului, Hrisostom, referitoare la păcatul sodomiei. Într-un interviu acordat publicaţiei “Megaone”, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe a Ciprului a confirmat cele spuse privindu-i pe homosexuali, precizând că nu se dezice de vorbele sale. “M-au întrebat ce părere are biserica despre homosexuali, iar eu am răspuns […]