PF Mitropolit Onufrie: Războiul este un păcat grav înaintea lui Dumnezeu

1285

După agravarea escaladării militare din Donbass, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ucrainene a făcut apel la înmulțirea rugăciunii pentru pace în Ucraina.

Având în vedere agravarea escaladării militare în Estul Ucrainei, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ucrainene Preafericitul Mitropolit Onufrie a făcut apel la credincioșii statului nostru să-și intensifice rugăciunile pentru pacea în țară, informează Departamentul pentru Informare și Educație al Bisericii Ortodoxe Ucrainene.

„Biserica Ortodoxă Ucraineană a sprijinit în mod constant și continuă să susțină integritatea teritorială a Ucrainei și face apel la credincioșii săi să se roage pentru pace în statul ucrainean și în întreaga lume”, a subliniat Primatul.

„Îndemn liderii statelor și pe oricine este în cauză să prevină războiul. Războiul este un păcat grav înaintea lui Dumnezeu!”, a spus mitropolitul Onufrie.

UJO a raportat mai devreme că episcopul Victor (Koțaba) de Barișivka a vorbit despre rolul Bisericii Ortodoxe Ucrainene în unificarea Ucrainei.

Sursa: spzh.news/ro


Articole postate de același autor
1303

Mănăstirea Cușelăuca a pregătit 50 de locuri de cazare pentru refugiații din Ucraina

Mănăstirea cu hramul Adormirea Maicii Domnului din satul Cușelăuca, raionul Șoldănești a pregătit 50 de locuri de cazare pentru refugiații din Ucraina. Număr de contact: tel. 078 766055. De asemenea, mănăstirile și parohiile care au locuri de cazare disponibile pentru refugiați ne pot contacta la numărul de telefon: +373 67 223 981 (Serghei Crudu, președintele Sectorului Sinodal […]