Spectacol cu genericul ”Nimic fără Dumnezeu” în cadrul Galei Tineretului Ortodox

796

Gala Tineretului Ortodox a presupus un spectacol creștin cu genericul ”Nimic fără Dumnezeu”.

Pentru ediția din acest an s-au pregătit profesori și elevi din Liceele din s. Costești, r. Ialoveni, fiind ghidați de către doamna preoteasă Veronica Grigoriță.

A fost binecuvântat și imnul Galei, cu același generic, pe versurile dlui Efim Bivol, muzică protoiereu Ioan Grigoriță și aranjament Maria Grigoriță.

Astfel, Ansamblul ”Anastasyos” din Costești a venit cu un buchet de cântece interpretate la chitară, după care a urmat un recital de poezie și cântece prezentate de către protoiereul Nicolae Jelihovschi și un grup de elevi din parohia Sălcuța, Căușeni.

Spre final, cu câteva cântări de suflet a venit Corul ”Apostolițele Sf. Spiridon” din Chișinău, conducător preoteasa Magdalena Bortă.

PS Ioan, Episcopul Sorocii, prezent la eveniment, a mulțumit participanților pentru căldura și dăruirea cu care au evoluat.


Articole postate de același autor
725

VOCEA PREOTULUI: Viața ca mers și dăruire

Viața unui creștin este plină de ispite, peste care trecem cu ajutorul ispitei, credinței, nădejdei și al dragostei. Ar trebui să acceptăm truda, nevoința, înfrânarea, rugăciunea ca realități ale vieții care ne ajută să creștem duhovnicește. Ferice de cel care își asumă aceste responsabilități pentru a se face părtaș vieții veșnice. Ascultați meditația integrală în […]