O acțiune de ajutor pentru cei mai triști ca noi

1786
 

Către sărbătoarea Învierii Domnului, parohia cu hramul „Sf. Arh. Mihail”din mun. Chișinău, a organizat un act de binefacere pentru mai multe familii numeroase din capitală.

Preotul Marin Cij, parohul bisericii „Sf. Arh. Mihail” dimpreună cu clericii sfântului lăcaș au vizitat în ziua de miercuri 27 aprilie mai multe familii nevoiașe, felicitându-i cu sărbătoarea Învierii Domnului și aducându-le în dar produse alimentare și un ajutor financiar.

Să fim mai aproape unii de alții prin faptele milei și ale dragostei, pentru ca împreună să ne bucurăm de sărbătoarea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

„Fiți milostivi precum și Tatăl vostru Milostiv este!


Articole Asemănătoare
4022

Iubirea și rugăciunea unei soții i-au salvat soțul de la moarte

Cândva, un creștin, în timp ce săpa cu mulți alții într-o carieră de piatră, o stâncă s-a prăbușit și a strivit mulți muncitori. Femeia unuia dintre aceștia, doamna Arghiro, considerându-l mort deja pe soțul ei, a dat unui preot tot ceea ce putuse din strictul ei necesar spre a face 40 de Sfinte Liturghii pentru […]

Articole postate de același autor
6879

Vindecarea trebuie începută dinspre suflet

Alunecarea noastră înspre tehnologizarea forțată a medicinei cu orice preț, spre medicamentizarea noastră cu orice preț, alunecarea noastră înspre teribilul flagel al vaccinărilor cu orice preț, uneori cu prețul vieții și al sănătății copiilor noștri, atrage de la sine atenția unui fals strecurat în dimensiunea vindecării. Vindecarea trebuie începută dinspre interiorul omului spre afară, pentru […]