Zi plină de bucurie la Fabrica de Mobilă ”Tandem”

1953
 

La Fabrica de Mobilă ”Tandem” a avut loc azi un eveniment de suflet. Locul unde lucrează peste 150 de oameni a fost sfințit. La slujba de sfințire au participat Părintele Roman, Părintele Tihon și Diaconul Victor.

”Zi de zi lucrătorii fabricii noastre vin aici și depun tot efortul pentru a crea confortul în casele dumneavoastră. Noi ne dorim să vă fie familiile unite și pline de dragoste!”, scrie Corneliu Sau, directorul ”Tandem”, pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

De asemenea, în cadrul slujbei de sfințire, preoții prezenți au binecuvântat lucrătorii și au săvârșit o rugăciune de blagoslovire a plecării lucrătorilor spre Italia, unde va avea loc Salonul de Mobilă de la Milano. Aceștia i-au îndemnat să ducă slava Moldovei peste hotare.

”Tandem” este o fabrică modernă de mobilă din Republica Moldova, ce pune la dispoziția clienților o gamă variată de mobilă de înaltă calitate.

sursa ortodoxia.md


Articole postate de același autor
5197

Veniți de luați lumină!

De câteva zile îmi răsună în gând aceste cuvinte. Sunt acelea pe care preotul le rostește atunci când credincioșii se apropie de el pentru a-și aprinde lumânările. Cu toții știm de ce. Învierea lui Hristos. Motivul sărbătorii nu este iepurașul , iar perioada aceasta nu e despre ouă roșii, cozonaci, cadouri sau despre ouăle de […]