Episcopul Ioan al Sorocii a sfințit clopotele bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din satul Niorcani, raionul Soroca

1430

Joi, 16 iulie, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, PS Episcop Ioan al Sorocii a sfințit clopotele bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din satul Niorcani, raionul Soroca.

La eveniment au participat protoiereul mitrofor Nicolae Craveț, Secretar al Vicariatului, prot. Mihail Sîrbu, parohul bisericii din Niorcani, și alți preoți soroceni.

Piatra de temelie a bisericii din Niorcani a fost sfințită în anul 2008 de către Mitropolitul Vladimir, iar în luna iunie 2015, Episcopul Ioan a sfințit noua biserică.

Clopotele au fost confecționate în orașul Vladimir din Federația Rusă.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
1454

Cadouri pentru copii, haine și încălțăminte – donate Grupului de inițiativă „Voluntarii din Coștangalia”

Vineri, 27 noiembrie 2020, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, la Centrul Social-Misionar de la Catedrala Sf. Vineri din Chișinău au fost donate mai multe cadouri pentru copii, haine, încălțăminte și alte daruri Grupului de inițiativă „Voluntarii din Coștangalia”. Darurile au fost trimise de către diaspora moldovenească din Germania și vor ajunge cu prilejul sărbătorilor de […]