5 pași spre Dumnezeu – proiect educațional la Centrul de Tineret Orhei

672

Orice creştin care vrea să-şi trăiască credinţa, trebuie mai întâi s-o cunoască în toată profunzimea şi frumuseţea ei. De aceea, este necesar să cultivăm semința Adevărului în sufletele noastre.

În perioada martie - aprilie 2019, în cadrul proiectului “5 pași spre Dumnezeu”, la Centrul de Tineret Orhei au avut loc 4 întâlniri duhovnicești cu părintele Iov, unde tinerii au avut posibilitatea să parcurgă împreună pași spre cunoașterea Adevărului.

„5 pași spre Dumnezeu” este un proiect educațional, care vine în ajutorul creștinilor, prin intermediul a 5 întâlniri, cu 5 subiecte diferite, moderate de arhimandritul Iov, nevoitor al mănăstirii Curchi.

I pas - Postul mare - primăvară pentru suflet (19.03.2019)

II pas - Aspecte ale Spovedaniei (02.04.2019)

III pas - Sfânta Liturghie - izvor de viață veșnică (09.04.2019)

IV pas - Cum citim și cum înțelegem Sf. Scriptură (16.04.2019)

V pas - Temă liberă (la propunerea participanților) / Mesaj la Învierea Domnului

 


Articole postate de același autor
1521

Patriarhului Chiril: Fiecare utilizator de pe internet este o persoană vie, nu un obiect virtual

Cu o zi înainte de asosi în România, PATRIARHUL CHIRIL I al Moscovei și al Întregii Rusii a acordat un interviu revistei Q Magazine în care a vorbit despre ateism, despre Biserică pe internet, despre religie ca factor politic, răspunzând chiar afirmației făcută recent de scriitorul Dan Brown-autorul celebrei cărți Codul lui Da Vinci-potrivit căreia „Dumnezeu nu […]