Sfînta Liturghie și slujba înmormîntării roabei lui Dumnezeu preoteasa Tatiana Melnic

1153

În dimineaţa zilei de sîmbătă, 28 aprilie 2018, mulţime de creştini cu inimile frînte de durere s-au adunat la biserica „Sf. Irh. Nicolae” din oraşul Dondușeni pentru a petrece în ultimul drum pe doamna preoteasă Tatiana Melnic, soţia protoiereului Pavel Melnic, parohul acestui sfînt locaș.

Sfînta Liturghie Arhierească şi slujba înmormîntării a fost oficiată de către Prea Sfinţitul Nicodim, Episcop de Edineţ şi Briceni, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi din care a făcut parte protoiereul Adrian Cotelea, secretar eparhial, protoiereul Veaceslav Matiescu, blagocin de Dondușeni, slujitori din cadrul eparhiei.

La sfîrşitul slujbei, Prea Sfinţitul Nicodim s-a adresat către familia îndoliată şi către creştini cu un cuvînt de mîngîiere şi de învăţătură.

În legătură cu mutarea la cele veşnice a doamnei preotese Tatiana Melnic, Prea Sfinţia Sa, a adus sincere condoleanţe părintelui Pavel şi familiei sale împreună cu smerite rugăciuni în faţa Tronului Părintelui Ceresc pentru odihna cu drepţii a sufletului nou adormitei roabei Sale Tatiana.

Dumnezeu să o ierte şi s-o odihnească în pace !

Sursa: www.eparhia-edinet.md

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
392

În cea de-a patra zi din prima săptămână a Postului Mare Preasfințitul Siluan al Orheiului a citit Canonul Sf. Andrei Criteanul la Mănăstirea Curchi

Astăzi 14 martie, în joia din prima săptămână a Postului Mare – clopotele mănăstirii Curchi au răsunat din nou, chemând credincioșii la rugăciunea pocăinței. Slujba Pavecerniței celei Mari  pe lângă Canonul Sfântului Andrei Criteanul, în primele patru zile ale Marelui Post, are invocări ale puterilor Cerești. Canonul este scris în așa manieră că fiecare credincios […]Urmăriți-ne pe Facebook!