Episcopul Ioan al Sorocii a vizitat localitatea Dumbrăveni, raionul Soroca

372

În prima parte a zilei de vineri, 27 iulie, Preasfințitul Ioan, episcopul Sorocii, însoțit fiind de către Protoiereul Nicolae CRAVEȚ, Secretar al Vicariatului de Soroca a vizitat satul Dumbrăveni, raionul Soroca.

Parohul bisericii „Sfântul Ierarh Nicolae” din s. Vădeni, prot. Ștefan BULGARU l-a condus pe episcopul Sorocii la locul unde urmează să fie construită biserica cu hramul Sfântului Mare Mucenic Dumitru pentru credincioșii din Dumbrăveni.

Ierarhului i s-a raportat despre etapele de edificare a noului locaș de închinare, relatându-i-se și despre situația actuală a comunității bisericești.

La rândul său, vlădica Ioan a binecuvântat această inițiativă a părintelui paroh Ștefan BULGARU, oferind sfaturile corespunzătoare, totodată asigurându-l că va acorda ajutor material pentru lucrările de înălțare a bisericii.

sursa http://ioanmosnegutu.info

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
927

Convorbire duhovnicească cu Mitropolitul Onufrie

Cum să-și păstreze omul pacea sufletească și trezvia în fluxul modern de informații? Te rogi, mergi la slujbele bisericești, iar în interior ai un gol. Ce să faci? Ce este smerenia? Ce este libertatea creștină? – la aceste întrebări ne răspunde Mitropolitul Onufrie al Kievului.Urmăriți-ne pe Facebook!