Episcopul Ioan al Sorocii a vizitat localitatea Dumbrăveni, raionul Soroca

451

În prima parte a zilei de vineri, 27 iulie, Preasfințitul Ioan, episcopul Sorocii, însoțit fiind de către Protoiereul Nicolae CRAVEȚ, Secretar al Vicariatului de Soroca a vizitat satul Dumbrăveni, raionul Soroca.

Parohul bisericii „Sfântul Ierarh Nicolae” din s. Vădeni, prot. Ștefan BULGARU l-a condus pe episcopul Sorocii la locul unde urmează să fie construită biserica cu hramul Sfântului Mare Mucenic Dumitru pentru credincioșii din Dumbrăveni.

Ierarhului i s-a raportat despre etapele de edificare a noului locaș de închinare, relatându-i-se și despre situația actuală a comunității bisericești.

La rândul său, vlădica Ioan a binecuvântat această inițiativă a părintelui paroh Ștefan BULGARU, oferind sfaturile corespunzătoare, totodată asigurându-l că va acorda ajutor material pentru lucrările de înălțare a bisericii.

sursa http://ioanmosnegutu.info

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
1653

Drumul unei tinere de la centrul de plasament la studiile la Sorbona

Din elev corigent, student eminent. O tânără din România a avut un destin rupt parcă din filme. Abandonată de părinţi într-un orfelinat, fata a fost salvată de un cuplu care a luat-o acasă şi a avut grijă de ea ca de propriul copil. Tânăra este acum studentă la Sorbona şi lucrează la una din cele […]Urmăriți-ne pe Facebook!