Episcopul Ioan al Sorocii a vizitat localitatea Dumbrăveni, raionul Soroca

490

În prima parte a zilei de vineri, 27 iulie, Preasfințitul Ioan, episcopul Sorocii, însoțit fiind de către Protoiereul Nicolae CRAVEȚ, Secretar al Vicariatului de Soroca a vizitat satul Dumbrăveni, raionul Soroca.

Parohul bisericii „Sfântul Ierarh Nicolae” din s. Vădeni, prot. Ștefan BULGARU l-a condus pe episcopul Sorocii la locul unde urmează să fie construită biserica cu hramul Sfântului Mare Mucenic Dumitru pentru credincioșii din Dumbrăveni.

Ierarhului i s-a raportat despre etapele de edificare a noului locaș de închinare, relatându-i-se și despre situația actuală a comunității bisericești.

La rândul său, vlădica Ioan a binecuvântat această inițiativă a părintelui paroh Ștefan BULGARU, oferind sfaturile corespunzătoare, totodată asigurându-l că va acorda ajutor material pentru lucrările de înălțare a bisericii.

sursa http://ioanmosnegutu.info

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
3225

Deschideţi inimile voastre pentru ca Sfântul Duh să scrie în ele chipul lui Hristos

La început a fost Cuvântul. Fără El nu există nimic din ceea ce este. Noi facem în fiecare zi experienţa dureroasă a unei vieţi mizerabile în trupul nostru. Cu toate acestea, suntem creaţi după chipul lui Hristos, al Celui absolut. Dacă fiinţa a fost creată pentru Dumnezeu, ea nu trebuie să moară. Dumnezeu a creat […]Urmăriți-ne pe Facebook!