A fost înfiinţată o nouă mănăstire de călugări pentru insulele Britanice şi Irlanda

554

Înaltpreasfinţitul Părinte Siluan al Insulelor Britanice şi Irlandei (Patriarhia Antiohiei) a înfiinţat recent o nouă mănăstire de călugări.

Comunitatea monahală, care a primit numele Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, este în formare şi a fost rânduită să vieţuiască în Mănăstirea Sf. Antonie și Sf. Cuthbert.

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul oficial al Mănăstirii, orice bărbat ortodox cu vârsta peste 18 ani, indiferent de naţionalitate, este eligibil pentru misiunea monahală desfăşurată în cadrul acestei Mănăstiri.

sursa http://basilica.ro


Articole postate de același autor
362

DECLARAŢIA SINODULUI BISERICII ORTODOXE DIN MOLDOVA ÎN LEGĂTURĂ CU SITUAŢIA ACTUALĂ DE PRIGOANĂ A BISERICII ORTODOXE DIN UCRAINA

Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova, întrunit în ședință ordinară vineri, 19 aprilie 2019, își exprimă repetat profunda îngrijorare față de situația actuală de prigoană a Bisericii Ortodoxe din Ucraina, în frunte cu vrednicul ei Întâistătător, Preafericitul ONUFRIE, Mitropolitul Kievului și a toată Ucraina. Ierarhii Bisericii Ortodoxe din Moldova condamnă implicarea necanonică a Patriarhului Bartolomeu al Constantinopolului […]Urmăriți-ne pe Facebook!