Vladimir Legoyda: există pericolul legalizării pedofiliei

Vladimir Legoyda: există pericolul legalizării pedofiliei

1793
 

După promovarea uniunilor unisex (casatoriilor gay), pedofilia ar putea fi si ea legalizata în anumite țări, considera șeful Departamentului Sinodal pentru Biserică, Societate și Relatii Media, Vladimir Legoyda.

"În urmă cu aproximativ 20-30 de ani, ne spuneau ca uniunile intre persoane de acelasi sex nu vor fi legalizate - atunci părea imposibil, dar a si venit acea zi. Numai ca există pericole mult mai serioase: posibila legalizare a pedofiliei", a declarat el, in cadrul unui interviu publicat in aceste zile de Peterburgsky Dnevnik.

"Când subliniem faptul că anumite tari sunt in stare sa faca asta, ei ne raspund că nu se va întâmpla. Asa sa fie!", remarca Legoyda.

Potrivit acestuia, limitele acceptabile și neacceptabile din domeniul familiei, "sunt cele de care va depinde schimbarea în mod fundamental a lumii, în viitor".

sursa http://lonews.ro/


Articole Asemănătoare
2030

Nu suntem pe o pantă alunecoasă. Suntem deja la fundul gropii

Incestul este re-denumit „Atracție sexuală genetică” și promovat de revistele glossy – primul pas către normalizarea acestuia. Un articol de Matt Walsh pentru The Daily Wire. Numeroși oameni s-au simțit, pe bună dreptate, oripilați de încercarea revistei Cosmopolitan de a transforma incestul într-un act romanțios. Articolul „Cum este să te îndrăgostești de fratele tău” spune povestea lui Melissa […]

    Articole postate de același autor
    1233

    „Drumul Crucii spre Golgota” – Seară duhovnicească în Parohia ,,Adormirea Maicii Domnului,, din s.Donici, r. Orhei

    În a treia Duminică din Postul Sfintelor Pași, cu binecuvântarea PS Siluan, Episcop de Orhei, la Biserica ,,Adormirea Maicii Domnului,, din s.Donici, r. Orhei a avut loc o seară duhovnicească.   Creştinii au avut posibilitatea să participe la o convorbire duhovnicească organizată de părintele Sava Bîrliga, parohul bisericii, avându-i drept invitaţi pe protoiereul Victor Ceresău, profesor […]


    Foto