Un bărbat din Drochia a furat din biserică ca să meargă la jocurile de noroc

3589

Astăzi se fură şi din biserică fără nici un pic de remuşcare a conştiinţei. E grav! Am ajuns prea departe în fărădelege! De asta se spune că unde sfârşeşte legea începe tirania!

Preot Octavian Moșin

A furat bani dintr-o biserica pentru a-i pierde la jocurile de noroc. Un barbat de 37 de ani din Drochia a luat fara jena 4 mii de lei, donatii facute de oameni, dintr-un lacas din centrul capitalei si a fost prins de politie dupa ce ii si cheltuise deja.

Tanarul le-a povestit politistilor cat de usor a pradat biserica.

“Nu era nimeni, am intrat, am deschis o uşă şi am luat banii.”

Barbatul le-a spus oamenilor legii ca a furat patru mii de lei, pe care i-a cheltuit apoi la jocurile de noroc. El credea ca nu a fost observat de nimeni in lacasul sfant, dar nu a fost tocmai asa. O femeie care facea curatenie l-a zarit iesind din biserica, i s-a parut suspect, asa ca a verificat daca banii sunt la locul lor. Cand a vazut ca acestia lipsesc, ea a anuntat politia. “ În dulap lângă perete, banii erau puşi într-un elastic.» Suspectul este cercetat in libertate pentru furt, asa ca pentru cei 4 mii de lei furati ar putea sa plateasca 20 de mii amenda sau sa munceasca ore bune in folosul comunitatii.

sursa http://protv.md/


Articolul Precedent
Articole Asemănătoare
6527

Cele Şapte Laude ale Bisericii simbolizează şapte mari evenimente din viaţa Mântuitorului

Biserica lui Dumnezeu este împodobită, încă din vremea Sfinţilor Apostoli, cu cele Şapte Laude. S-au aşezat aceste Şapte Laude pentru cele şapte mari evenimente din viaţa Mântuitorului nostru Iisus Hristos, şi fericit este creştinul acela care le zice. Biserica lui Dumnezeu este împodobită, încă din vremea Sfinţilor Apostoli, cu cele Şapte Laude. Ştiţi voi care […]

Articole postate de același autor
3921

„Nu pot să înțeleg trei lucruri: credința fără dogmă, creștinismul în afara Bisericii și un creștinism fără asceză”

Sfântul Ioan Gură de Aur a ținut să sublinieze legătura care există între dogmă și viață. Citind scrierile sale, putem înțelege legătura dintre credința cea dreaptă, exprimată în dogme, și viața dreaptă în Hristos. Dogmele Bisericii nu trebuie să fie scrise doar pentru biblioteci, ci ele trebuie să devină viața Bisericii. Aceasta nu înseamnă că […]