Ultimul sunet la Seminarul Liceal de Teologie Ortodoxă din Chișinău

619

Liceul este cel ce ne definește pe noi, adolescenții, o provocare pe care am acceptat-o odată veniți aici. Am supraviețuit temelor pentru acasă și lucrărilor de control, am luptat pentru note, am avut eșecuri și am trăit adevărate bucurii. Scopurile noastre au fost atinse, am întrecut toate așteptările și am lărgit toate limitele…

Cu binecuvîntarea Prot. Vetcislav Cazacu, Directorul Seminarului Liceal de Teologie Ortodoxă din Chișinău, astăzi, a avut loc careul solemn, dedicat ultimului sunet, pentru elevii acestei instituții.

Cuvinte de felicitare și binecuvântare, în această zi, a rostit: Directorul Seminarului  Prot. Vetcislav Cazacu, directorul adjunct al Seminarului Prot. Ioan Uglea, preotul spiritual al Seminarului Prot. Victor Ceresău.

Despre rezultatele deosebite care au împodobit palmaresul performanțelor și realizărilor frumoase a elevilor pe parcursul anului, a vorbit Doamna Rodica Slivca, Director adjunct al SLTO.

Pe această cale, le urăm absolvenților succese mari la examenele de bacalaureat și drum bun în viață.

sursa http://teologie.md


Articole postate de același autor
4409

E absolut firesc ca soţii să fie mai legaţi unul de celălalt decât de părinţi

Ei bine, am examinat pe scurt situaţia de pe poziţiile părinţilor; acum, câteva cuvinte despre felul în care o vede tânăra generaţie. Aceştia, bineînţeles, au „dreptatea lor”. În Sfânta Scriptură stă scris: „Va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa, şi se va uni cu femeia sa, şi vor fi amândoi un trup” […]